Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ретро стол за бар от масив

  Едно прекрасно предложение за лятна тераса, открита дискотека, или просто кафене на плажа. Предлагаме ви стол бар, от масив, с тапицирана седалка и облегалка. Моделът се предлага с разнообразни десени дамаска, а предложеният артикул на сн. 1 е перфектен за лятна градина, клуб край морето или дори за яхта. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага обзавеждане за всеки вкус и стил.

  Моделът стол бар (Реф1101) е с характерен D-образен дизайн на седалката и долната част и с класически ветрилообразен дизайн на горната част на облегалката. Стилът му го прави подходящ за всякакъв интериор–и класически, и модерен.

  Изборът на този модел за вашия дом, клуб или кафене може да бъде комбиниран със съответния бар за заведение–(реф — 010) Моделът се комбинира перфектно и с барплот у дома, освен това се изработва в богато цветово разнообразие.

  Ако морския акцент не ви харесва, предлагаме на вниманието ви и други видове дамаски. От менюто „Дамаски“ можете да избирате между луксозни и по-обикновени десени, подходящи за тапицерия. Тези от вас, които искат да поръчат този модел стол за английски клуб или нощен бар и предпочитат кожата като тапицерия, могат да избират между висококачествена естествена кожа от Италия или еко кожа в разнообразни цветове.

  Моделът стол бар се изработва от дъб, бук или череша с размери 440/1220/500 мм, но може да се изработи по размери дадени от клиента. Благодарение на универсалния си дизайн и лека конструкция, този стол за бар е подходящ, както за мъжки клубове с класически интериор, изискващ солидни мебели, така и за романтични кафенета, яхтени клубове и дори заведения на открито.

  С простота на формите, изящен дизайн и възможност за богато цветово разнообразие, този модел стол бар, може да се впише във всеки интериор. Желаещите да внесат ретро усещане в дома или заведението си, могат да подберат цвят за дървените части със състарен финиш, или патина и луксозна тапицерия. А тези, които предпочитат модерното, могат да заложат на кожена тапицерия. Моделите от естествена кожа - Soft Col. 53, Incrociato Col. 630, Perlato Col. ROSA или Uruguay Col. BIANCO 1, внос от Италия са перфектни за всеки вкус. При по-големи поръчки, мебелна фабрика „Еврика“ предлага и отстъпки.

  Размери
  Запитване