Описание
  Average: 4.5 (12 votes)

  Спалня от масив бук

  Забързаният начин на живот, натовареният график и лошия сън са пагубни за здравето и съня на човека. А неудобствата по време на работа, могат да се компенсират само от комфорт у дома. Стресът може да се окаже пагубен, но с уютни и красиви мебел у дома, най-вече в спалнята си гарантираме истински и пълноценен релакс.

  В каталога на фабрика „Еврика” ще откриете множество подходящи предложения, като дори обикновена спалня от масивно, ще ви осигури необходимия комфорт.

  Всъщност това далеч не е обикновена спалня, а един от най-желаните модели на нашата мебелна къща. Моделът е спалня от масив с изключително изчистен дизайн, фини линии и табла за легло с декорация от ковано желязо.

   

  Моделът е с размери по каталог 1800/ 1000/ 2000 и е толкова популярен и надежден, че го изнасяме в редица страни от чужбина, където се радва на изключително добър прием. Тази спалня от масив се произвежда изцяло от масив — бук, череша, дъб или липа–само най-висококачествена дървесина.

  Луксозно легло е продукт, който не просто е изработен от безупречен материал, но също така е красиво, елегантно и много солидно. Дизайнът му е изчистен, семпъл строг, а декорациите по таблата на леглото го правят подходящ, както за модерно, така и за класическо обзавеждане. Моделът се изработва съобразно размерите на матрака за двойна спалня, но също така може да се изработи и като единично легло, в комплект с нощно шкафче с вратичка и чекмедже. Предлага се още и с подматрачна рамка и повдигащ се механизъм, което го прави и още по-практичен. Изчистения му дизайн го прави идеално за всеки тип обзавеждане. А в комбинация с подходящите тоалетка и гардероб от фабрика Еврика, ще имате завършения модел обзавеждане за спалня от масивно дърво.

   

  Благодарение на своята функционалност и практичност, тази спалня от масивно дърво може да бъде използвана не само в жилищния интериор. Подхожда идеално и за бутикови хотели като по желание можете да поръчате всяка отделна бройка в различен цвят–можете да ги избере на менюто „Цветове“ в сайта на „Еврика“. При това, клиентите ни поръчали количество, получават и отстъпка от цената. А качеството е несравнимо, тъй като дори и след години тази мебел ще продължава да ви служи, без да е загубила своето удобство и функционалност.

  Размери
  Запитване