Описание
  Average: 4.1 (9 votes)

  Тапицирана спалня за хора с вкус

  Предлагаме на вниманието ви тапицирана спалня от фабрика Еврика — един истински хит сред ценителите на лукса и удобствата. Ако си мечтаете за кралско легло, в което не просто да спите, а да се наслаждавате на истински комфорт и почивка, моделът тапицирана спалня е точно за вас. Вдъхновен от класическия стил и съвременните изисквания за стил и елегантност, създадохме този продукт.

  Моделът има редица предимства. На първо са неговата красота и елегантност. Освен това съчетава в себе си здравината на мебелите от масив с всички удобства на съвременните тапицирани легла.

  Комплектът включва кралско легло с размери 1800/1000/2000, с комбинация от класически нощни шкафчета в бяло, със златен финиш. Леглото разполага с повдигащ се механизъм, който позволява да използвате спокойно пространството под леглото за съхранение и лични вещи и може да се изработи съобразно размерите на матрака. Таблата е с ветрилообразна рамка, която е тапицирана с кожа за още по-голямо удобство и отново може да бъде изработена с размери на клиентите ни. Всички дървени елементи на леглото са с кожена тапицерия, като можете да избирате между изкуствена и естествена кожа от менюто „Кожи“ на сайта.

   

  В случай, че предпочетете тапицирана спалня с дамаска, избора си трябва да направите от менюто с дамаски отново на сайт.

  Моделът тапицирана спалня се предлага в комплект не са с нощни шкафчета, но също така и с широк нисък шкаф за спалня, който е идеален за тази стая в дома ви. Ако предпочитате можете да подберете шкафовете в друг цвят от менюто „Цветове“ на сайта, като всеки модул се изработва от масивна дървесина.

  Комплектът тапицирана спалня е подходящ не само за модерни домове и любители на нестандартните решения, но и за всички, които искат да живеят комфортно и удобно. Собствениците на хотелски комплекси и вили за почивка несъмнено биха спечелили много, ако изберат да поглезят гостите си с подобна тапицирана спалня. В нея вашите клиенти ще се чувстват като крале, а и моделът е изключително лесен за поддържане. Освен това можете да сте сигурни, че с това легло всяка стая ще изглежда невероятно луксозна. Не забравяйте също така, че при поръчка на количества ще получите и много изгодна отстъпка.

  Размери
  Запитване