Описание
  Average: 4.7 (2 votes)

  Мечтаете ли да спите като в приказка? Мебелна фабрика „Еврика” ви предлага спалня, която буквално ще сбъдне желанието ви. Модел спалня с тапицирана табла—4022 е изключително комфортен и удобен, а в него ще се чувствате като истинска принцеса.

  Елегантният и стилен дизайн на леглото позволява, то да намери своето място, както в жилища с класически, така и в такива с модерен интериор. Тапицираната табла осигурява удобна опора за гърба, в случай, че обичате да четете или работите в спалнята, а освен това изглежда изключително красиво.

  Спалня с тапицирана табла от Мебели Еврика

  Лесно може да се комбинира с всички мебели от каталога на фабрика „Еврика”, но най-важното е, че е изработена от истинско дърво.

  Моделът се изработва от масивна дървесина—дъб, бук, череша или липа. Може да го поръчате в цвят по ваш избор, като изберете подходящия тон от секцията „Цветове”.

  Дървената рамка на леглото перфектно хармонира с тапицираната кожена табла. Освен нея обаче, нашите специалисти декорират с тапицерия и предната рамка. Цветовете и вида на кожата, можете да изберете от менюто „Кожи”.

   

  Фактът, че тази мебел е изработена от масив, ви гарантира, че не само ще я ползвате с десетилетия, но освен това няма да се деформира или счупи. Освен това дизайнът на модела го прави изключително актуален и непреходен.

  Спалня с тапицирана табла се изработва с размери 2130/1000/2100, но може да бъде изработена и с размери по желание на клиента. Моделът се предлага в комплект с нощни шкафчета по избор. Може да изберете нощни шкафчета с две чекмеджета с размери 500/500/450, или нощни шкафчета, тип масичка, отново с две чекмеджета, но с размери 510/500/450.

   

  Освен за жилища, като модерни градски апартаменти и аристократични къщи в провинцията, моделът е идеален и за хотелски комплекси, почивни станции, или за имоти, които се отдават под наем. Можете да сте сигурни, че вашите посетители ще се чувстват като в приказките, а удобния и стилен модел, ще ги накара да си пожелаят, никога да не излизат от леглото.

  Както всички мебели на „Еврика” и моделът спалня с тапицирана табла—реф 4022 се предлага с гаранция за качество. А при поръчка на големи количества от модела, предлагаме и отстъпки.

  Размери
  Запитване