Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Обзавеждане за спалня в бяло

  Комплектът обзавеждане за спалня в средиземноморски стил ще ви очарова. Вдъхновен от атмосферата на красотата на венецианския интериор, този комплект се радва на огромна популярност сред нашите клиенти в Западна Европа.

  Моделът включва широко двойно легло от масив с дърворезбовани елементи с морски мотиви. Стилизираните декорации не се натрапват, а допълват изчистените линии на самата конструкция.

  Моделът се произвежда се в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив, в цвят, който може да харесате от менюто „Цветове“. Комплектът включва прекрасна двойна спалня, нощни шкафчета, а по избор на нашите клиенти и гардероб с размери и вътрешно разпределение по поръчка на клиентите ни.

  Самата спалня е с размери 1960/950/2120 с декорации по задната табла и предната рамка на леглото. Моделът може да се произведе съобразно размерите на матрака, а дървените части можете да изберете в цвят по ваш избор.

   

  Нощните шкафчета включват две стандартни чекмеджета и е едно—по-нестандартно, декорирано с пищен обков, което му придава уникален чар. Всеки модул от комплекта за спално обзавеждане се произвежда от масивна дървесина—дъб, бук, череша, липа.

  С уникалния си дизайн този комплект обзавеждане за спалня може да се използва навсякъде—у дома, във вилата, в апартамент или в голяма къща. Имаме предложение и към собствениците на хотелски и почивни комплекси—можете да обзаведете стаите и апартаментите с този спален комплект, а вашите клиенти, наистина ще се наслаждават на кралски комфорт, заради удобството, което нашите мебели предлагат. Моделът е изключително подходящ и за младоженски апартаменти. С романтичния си дизайн, решен в бяло, той може да се превърне във ваша запазена марка. Освен това този модел на фабрика Еврика се предлага и с изгодна отстъпка при поръчка на количество.

   

  Ако изберете комплекта обзавеждане за спалня на фабрика Еврика за дома, можете да го комбинирате с още няколко удобни мебели. Той би се съчетал отлично с ретро лежанка релакс—реф. 5071, както и с класическа тоалетка—реф. 2126, която би била отлично допълнение към интериора на вашата спалня. За да бъде завършен декорът, към обзавеждане за спалня предлагаме и табуретки, които можете да използвате за допълнение към тоалетката и огледала. Можете да разгледате всички модели в категориите „Огледала“ и „Кресла“ на сайта ни.

  Размери
  Запитване