Описание
  Average: 4.3 (17 votes)

  Луксозна спалня Ева

  Спален комплект „Ева“ с красива луксозна спалня е образец от продукцията ни, който се изработва за износ за Франция. Моделът е съвкупност от луксозна изработка, елегантен дизайн и безупречно качество. Вдъхновен от класическите интериори, този модел ще се хареса на всички, които обичат бароковия лукс и искат да се поглезят с него.

  Комплектът включва красива луксозна спалня в стил „Луи XIV“, тоалетка с огледала и три малки нощни шкафчета, решени в класически стил. Леглото е с впечатляващи размери — 2210/1320/2080 за кралски сън и може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Моделът впечатлява с фини детайли и изящни линии. Той е от мебелите, които минават в категория изключително луксозни заради подчертаната си красота. Характеризира се с още с голяма задна и по-малка предна табла, тапицирани с кожа. Можете да изберете подходящата по ваш вкус от менюто „Кожи“ на сайта. Цветът на дървените части можете да изберете от менюто „Цветове“, а ако желаете тапицирана с плат дамаска, от менюто „Дамаски“. Освен това може да бъде произведен според размерите на матрака, който сте избрали за вашата красива луксозна спалня.

   

  Дизайнът на шкафчетата и тоалетката също е решен класически стил. Тоалетката е с артистичен дизайн и включва плот с четири малки чекмеджета, където да се съхраняват разкрасителните средства на всяка дама и широко чекмедже по средата. Две по-малки чекмеджета на второ ниво служат и за поставки на две по-малки огледала, прикрепени към голямо елипсовидно огледало. Фините и изящни крачета са стилизирани със струговани елементи. Нека тяхната крехкост да не ви подвежда—всяка мебел от комплекта красива луксозна спалня е изработена от масивна дървесина, която гарантира здравина и устойчивост.

  Нощните шкафчета отново са решени в класически стил и разполагат с две чекмеджета и плоскост, която може да служи за поставка. Цялата конструкция се крепи върху четири тънки краченца, които обаче са изключително стабилни.

   

  Специалистите от фабриката са създали истински шедьовър с тази красива луксозна спалня.Акцентирано е върху всеки детайл — дори на декоративните елементи върху задната рамка, решени в златни тонове. Подобен лукс би изглеждало великолепно не само в спалнята на всяка дама, но и в бутикови хотели с отбрана клиентела, а също и в домове с класически бароков интериор.

  Моделът се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да бъде изработен и изцяло от масив. Този модел се произвежда изцяло за износ във Франция и е един от най-продаваните ни продукти.

  Размери
  Запитване