Описание
  Average: 4.8 (6 votes)

  Ретро спалня в бяло

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага един изключително красив и функционален модел ретро спалня. Включващ в себе си модерните удобства и практичност с изящен ретро дизайн, този комплект е истинско удоволствие за всеки клиент, който държи на качествената почивка и красивия интериор у дома. Дори в спалнята.

  Комплектът ретро спалня включва удобно легло с размери 1900/2100/1100 и аристократичен дизайн. Моделът е типичен образец на това, което се нарича „сдържана елегантност”. Таблата е тапицирана с дамаска, но по предпочитания на клиентите ни може да се тапицира и с кожа. Можете да изберете тапицерия по ваш вкус от менюто с „Дамаски“ или менюто „Кожи“ на сайта.

  Заедно с него, на разположение на клиентите ни са представени изящни нощни шкафчета с по три чекмеджета, отново решени в класически стил. Моделът се изработва със стилизирани декоративни елементи, като ако предпочитате шкафчетата могат да бъдат решени в черно и бяло.

   

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в комбинация – масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или изцяло от масив. Цветът на дървените части може да изберете от менюто „Цветове“ на сайта.

  Комплектът ретро спалня се превръща в естествен център на всяко помещение, обзаведено в класически или ретро – стил. Ако домът ви е с размери по-различни от стандартните, разчитайте на отзивчивостта на „Еврика”. Предприятието предлага възможност на клиентите си сами да изберат големината му, така че да отговаря на специфичните размери матрака. Ако се нуждаете от гардероб, предлагаме и него към останалите мебели в комплекта. Той може да бъде произведен с размери на клиента и вътрешно разпределение изцяло по поръчка на клиента.

   

  Тази класическа ретро спалня ще подхожда не само на класическия интериор в дома ви, но и във всеки луксозен хотел. Поглезете клиентите си с удобствата, които предлага ретро спалнята на фабрика Еврика и те ще останат очаровани от престоя си при вас. Освен това фирмата, предлага и отстъпки при поръчка на количества. В комбинация с факта, че лесно можете да комбиниране модела с останалите мебели, предлагани от фирмения ни каталог, разполагате с всичко необходимо за обзавеждане на вашия почивен комплекс.

  Гарантираме дългогодишно ползване на ретро спалнята, която няма да промени качествата си с времето и потреблението. Поддържа се лесно, а деликатният ретро намек само подсилва чара си, когато моделът придобие „патина”.

  Размери
  Запитване