Описание
  Average: 4.1 (19 votes)

  Луксозна кожена спалня

  Мебелна фабрика „Еврика” знае секрета на идеалния продукт–просто предлага изключително полезна мебел с безупречна изработка и атрактивен дизайн, която успешно да се впише не само в класическия, но и в модерния интериор. А пример за това е уникалният ни модел кожена спалня.

  Ще се влюбите в това наше предложение не само заради красивия му дизайн, но и заради комфорта, който предлага. Моделът легло може да се тапицира с дамаска или кожа, които можете да изберете от менюто в сайта. Освен това по желание на нашите клиенти задната табла се произвежда с рамка или без. Но освен с нестандартното решение относно тапицерията, прави впечатление и с факта, че леглото може да се произведе съобразно размера на матрака. Моделът кожена спалня не разчита на сложна украса, допълнителна резба или пищен обков, а само и единствено на комфорта. Въпреки това няма да останете подведени от първото впечатление, което подсказва за една изключително луксозна изработка и за мебел, която ще ви служи с години напред във времето.

   

  Продуктът е умишлено издържан в модерен елегантен стил, защото се съобразява с минималистичен дизайн, а в същото време се старае да не губи от красотата и комфорта на мебелите. С гордост може да го поставите дори в хотелски комплекси. Гостите ви несъмнено ще останат очаровани от модела, не само заради красотата, но и уюта, който предлага. Да не говорим, че се поддържа изключително лесно, което е още един повод да е толкова предпочитана от клиентите ни. Изключително функционален и красив модел, кожената спалня също така е и удобна. За нейния комфорт загатва целия й дизайн и всеки детайл–като тапицерията от кожа, тапицираната табла и големите й размери–2100/1100/2200. Не напразно се произвежда за износ и за чужбина.

  Към модела кожена спалня може да се изработи и гардероб изцяло по поръчка на клиента. А вътрешното разпределение да бъде избрано изцяло от вас. Моделът се произвежда от дъб, бук, липа или череша. Масивната конструкция обаче е умело тапицирана, осигурявайки мекота и уют във вашата спалня.

  Към кожената спалня можете да изберете още шкафчета и огледало от съответното меню на сайта.

  Размери
  Запитване