Описание
  Average: 4.6 (5 votes)

  Класическа френска спалня

  Специалистите на мебелна фабрика „Еврика” създадоха модел, който се приема с огромно възхищение от цял свят. Предлагаме на вниманието ви модел спално обзавеждане, вдъхновено от френския класически стил. Комплект Френска спалня се характеризира с изящен дизайн, елегантна визия и здравина, която ви гарантира неговото дългогодишно използване А клиентите ни, които ценят високото качество със сигурност ще оценят красотата и ще поискат този модел в спалнята си.

  Комплектът френска спалня отговаря на всички високи стандарти, както и останалите продукти от каталога на „Еврика“. Избирайки този модел, вие си подарявате не само удобна и красива мебел, но и цялостно обзавеждане за вашата спалня, което ви гарантира комфорт и качествен сън.

   

  Леглото в комплекта френска спалня е с размери 1900/1200/2100 и с можем да се похвалим, че е хит във Франция, където се радва на огромна популярност. Продуктът е от листата ни за износ и се радва на радушен прием в страната на изискания стил.

  Конструкцията му е изящна, линиите – нежни и симетрични. Моделът има лаконична красота, която е допълнително предимство към подчертаната му функционалност. Леглото е с овална рамка на таблата и кожена тапицерия за повече солидност. Фините и резбовани крачета изглеждат нежни, но всъщност са изключително стабилни. Всички мебели от комплекта са изработени от масивна дървесина — дъб, бук, череша или липа. Освен това всеки модул е с функционална конструкция, която позволява да не заема много място във вашия дом и да ви осигури нужното пространство.

   

  До тях е вертикалната нисша за персоналния компютър. В конструкцията има задължителното чекмедже, както и още свободно място, което лесно да се усвои. Основата е плътна и стабилна.

  Разполагате с избор дали да го направим от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Цветовото решение е също във вашите ръце като може да посочите подходящия в богатия колорит на специализираното меню на сайта.

  Моделът върви в комплект масивна спалня в класически френски стил, комод с три големи чекмеджета и две по-малки, на четири нива и нощно шкафче с две чекмеджета. По желание, клиентите ни могат да добавят допълнително още и огледало и гардероб, които да изберете от съответните категории на сайта.

  Размери
  Запитване