Описание
  Average: 3.9 (22 votes)

  Представяме ви изключително функционален модел бяла спалня произведена от мебелна фабрика „Еврика” за износ във Франция. Той е напълно достъпно за клиентите ни и у дома, които няма да останат безразлични към луксозната му изработка и ретро — чар. Моделът е подходящ за големи помещения, аристократичен дом, или бутикови хотели.

  Комплектът се произвежда се в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив, в цвят, който може да харесате от менюто „Цветове на сайта“, ако бялото не ви допада. Дървото, от което се изработват мебелите е дъб, бук, череша или липа и е с изключителна здравина и качество.

   

  Изящния дизайн и фините линии на всички мебели ви освобождава от тревогата да се тревожите дали мебелите ще се впишат в интериора на дома ви. Освен това можете да поръчате комплекта в най-различни цветове.

  Класическата бяла спалня е с огромно легло с размери 1750/950/2190 и с декорация на рамката от ковано желязо. Фините линии й придават типично провансалски стил, което я прави подходяща и за класически интериори. Комплектът включва още нощно шкафче в същия цвят, шкаф с размери 1000/850/500 с чекмеджета и гардероб с размери по избор на клиента и вътрешно разпределение по избор на клиента. Моделът на гардероба е трикрилен с размери по каталог 1800/2000/600, но се изработва и по поръчка на клиентите ни.

   

  Защо да изберете модел бяла спалня на Еврика?

  Предлагаме ви пълен комплект мебели за спалня, подходящи за всеки класически интериор. Моделът подхожда към всеки стил, класически интериор и е уместен и за бутикови хотели.А изящния бял цвят със сигурност ще пасне на всяко помещение.

  Качествата на модела са безупречни. Предлагаме ви модел с изключителни предимства—здравина, красив дизайн и най-вече солиден, който ще ви служи дълго, дълго време. Получавате мебел, която ще ви служи с десетилетия.

  Можете да комбинирате модела бяла спалня с бяла тоалетка модел 3116, което ще допълни вашата спалня, особено, ако ще я обитава дама. Предлагам е и изключително изящни огледала, които да допълнят интериора на вашата спалня. При поръчка на количества от този модел спално обзавеждане, предлагаме и отстъпки.

  Размери
  Запитване