Описание
  Average: 4.9 (9 votes)

  Спален комплект от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика” успя да се наложи не само на родния пазар, ни и на международния с уникални образци като този спален комплект. Предлагаме на вниманието ви един уникален модел от масив за спалня, който включва спалня от масивно дърво, нощно шкафче и голям шкаф с чекмеджета. Моделът се радва на изключителен интерес не само на българския, но и на международните пазари, защото е удобен , функционален, и е с безукорна изработка и приемлива цена.

  Това е един от най-представителните продукти в каталога на предприятието и се изработва от бук, череша, дъб или липа. Леката на пръв поглед конструкция не бива да ви подвежда. Моделът е изключително функционален и позволява да се използва и за обзавеждане на малко пространство, като може да го използвате, за да съберете възможно най-много багаж. Комплектът се предлага в комплект с гардероб, изработен по размери на клиента, с вътрешно разпределение по поръчка на клиента.

   

  Комплектът може да се произведе от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но също така може да се изработи изцяло от масив.

  Моделът е с дизайн, който подхожда на изтънчени хора–изчистени, фини и изящни линии. Извивките по цялата конструкция–таблата на леглото, подхождат и на най-изящния интериор. Успешно можете да го съчетаете с интериор в скандинавски и авангарден стил. Също толкова успешно се комбинира с минималистичен интериор.

  Предимствата на този комплект са свързани с редица преимущества. На първо място – дизайнът е лек, фин и удобен. Освен това позволява да се адаптира към всеки модерен интериор. В менюто цветове, можете да изберете най-подходящия цвят за вас. И освен това предоставя възможност да го поръчате със състарен финиш или патиниран, което ще го направи подходящ и за ретро обзавеждане.

   

  Качеството на тези мебели се крие в тяхната изработка–работим с най-модерните технологии и по най-съвременни стандарти. Освен това висококачествената дървесина гарантира дълготрайност.

  Този спален комплект успешно може да се използва не само в спалнята на дома, но и в хотелски комплекси. Можете да го използвате за обзавеждане на стаи и апартаменти. Успоредно с това можете да го поръчате в цвят различен във всяка стая, а леглото ще се изработи съобразно размерите на матрака. Не е нужно да се тревожите дали няма да се счупи. Масивната мебел не е като МДФ и ПДЧ мебелите предлагани в търговската мрежа, които лесно се повреждат. Освен това за поръчка на количества предлагаме и отстъпка.

  Размери
  Запитване