Описание
  Average: 4 (13 votes)

  Спално обзавеждане от масивно дърво

  Мебели „Еврика“ предлагат на клиентите си мебели с изключително луксозна и висококачествена изработка. Ние не правим компромис с качеството, дори в детайлите, затова сме сигурни, че това спално обзавеждане ще ви очарова. В каталога на предприятието разполагаме с богата гама обзавеждане за спални, които несъмнено ще ви впечатлят с разнообразието от функционални модели и изящен дизайн. Този модел обаче е създаден за ценители, които несъмнено ще оценят неговата практичност и функционалност.

   

  Спалния комплект може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Основната конструкция е много стабилна, като на това се акцентира с особено внимание. Включва солиден двукрил гардероб, двойно легло с дървена табла комод с чекмеджета и нощна масичка с чекмедже и поставка за книги. Леглото се изработва с размери 2000/950/2160

  Моделът се изработва от масив, а по желание на клиентите и в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Освен с размери по каталог, целия комплект спално обзавеждане може да се произведе и изцяло по поръчка, като леглото се съобразява с размерите на матрака. Същото важи и за гардероба—той се изработва по размери на клиента с вътрешно разположение по избор на клиента. Модулите могат да се поръчат и поотделно, и в комплект. Освен това можете да поръчате комплекта, както за вашия дом, така и за обзавеждане на хотели.

   

  Цветът на спалния комплект може да се избере от менюто "Цветове". Каталогът е богат и всичко зависи от вкуса на клиента и собствената му идея как ще бъде обзаведено помещението, в което ще бъдат разположени мебелите. Това спално обзавеждане е подходящо както за интериор в класически стил, така и за гръндж, еко стил и шале, така че най-добре да пасне на мебели в класически стил.

  Класическото спално не е решение само за единични клиенти. Всеки собственик на място като хотел или вила за почивки не може да не оцени, както добраха изработка, така и изключителната надеждност на този комплект спално обзавеждане и да поръча този модел.

  Освен това, мебелна фабрика „Еврика” ви гарантира, че мебелите са идеални за дългогодишна употреба и са изключително издръжливи. Още едно предимство, предвид факта, че в хотелските стаи пребивават множество гости, които може да повредят по-евтините мебели от ПДЧ или MDF и да се наложи да ги подменяте изключително бързо. Ще се радвате на лукс и красота на приемлива цена, а и предлагаме отстъпки при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване