Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Винтидж спалня от масивно дърво

  Ретро модата е завладяла целия свят, а мебелна фабрика „Еврика“ се старае да задоволи вкуса на всички наши клиенти. Сред моделите ни ще откриете не само модерни мебели, но и такива, които идеално подхождат на винтидж интериора — включително и прекрасна спалня от дърво.

  Моделът произведен от мебелна фабрика „Еврика”, подхожда идеално за хора с романтично мислене, които се увличат по актуалното модно течение винтидж. Ако вярвате в непреходната красота на изделията от старите майстори и цените класическия стил и елегантния дизайн несъмнено, то тази спалня от дърво е специално за вас. А леглото е толкова удобно и стилно, че ще останете очаровани от него. Моделът спалня от дърво, който предприятието предлага е изработва с размери 1480/1080/2080, като се произвежда от бук, череша, дъб или липа.

  Моделът е красив, елегантен и подходящ за всеки дом. Без значение дали искате интериор в колониален, ретро, или еко стил, този комплект мебели спалня от дърво, ще ви накарат да се влюбите. Изящни и солидни, мебелите ще отговорят на всички ваши изисквания. Произвеждат се изцяло от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

   

  В менюто „Цветове” може да изберете идеалният нюанс, в който да се изработи вашата спалня от дърво, така че да подхожда на целия вътрешен дизайн и да подчертава линиите на отделните модули. А комплектът включва двойно легло, гардероб изработен по размери на клиента, с вътрешно разположение, избрано от клиента, както и комод с три големи чекмеджета, а също и тоалетна масичка с огледало. Можете да избирате, както между богата гама от цветове, така и между редица състарени финиши.

  Леглото се произвежда изцяло по размери съобразени с матрака, а ако искате да получите цялостен комплект мебели за спалня от дърво, предлагаме ви едно уникално предложение. В същата гама можем да изработим за вас нощни масички с чекмеджета нисък шкаф за спалня, а дори и тоалетка

  Моделът е толкова ефектен, че е сред тези, които се произвеждат специално за износ в чужбина. Благодарение на солидната си конструкция тази красива мебел е достатъчно надеждна мебел, за да ви служи с години. Без да се притеснявате за неговата сигурност и здравина.

  Размери
  Запитване