Описание
  Average: 4.2 (8 votes)

  Единично легло от масив

  Представяме на вниманието ви модел на мебелна фабрика „Еврика”, който през годините се е наложил като един от най-предпочитаните за обзавеждане на дома.Модел единично легло подходящ за детска или младежка стая, а също така и за самостоятелни хотелски стаи за гости.

  С изчистения си дизайн и солидна конструкция, това единично легло е предпочитан избор на стотици наши клиенти. То намира място във всеки дом–модерен апартамент, къща в провинцията, студио и дори горска хижа.

  Моделът има класическа структура — изчистено и стабилно легло, изработено от естествена дървесина.

   

  Върви в комплект с нощно шкафче, гардероб, тоалетка, скрин и други, но може да се произведе и самостоятелно. Тази солидна конфигурация е издържана в скандинавски стил и е изключително надеждна. И дори след 20 години ползване, отново ще изглежда здраво и стабилно, все едно сте го купили едва вчера. А ако се съхранява правилно, няма да загуби и прекрасния си външен вид.

  Главния акцент при това стабилно единично легло е неговата функционалност и практичност. Дори украсата следва строги линии и — правоъгълни форми по рамките и извити страни на таблата. Въпреки това то е изключително елегантно, макар и със строг и семпъл.

   

  Лаконичната му красота не трябва да ви смущава–то ще внесе уют във всеки дом, дори да не е издържан в класически стил. Ще се чувствате удобно не само вие в него, но и ако решите да го предложите на гостите си.

  Изработва се от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или–само от масив. Може да се произведе и с размери на клиента, за да се комбинира идеално с останалата част от интериора на дома.Цветовете също можете да избере от менюто „Цветове“ А освен това моделът ще намери място в не само в жилището ви, но и в хотели или почивни комплекси. Идеално подхожда за тях.

  Цветовото решение също е изцяло в ръцете ви. Изберете идеалния нюанс в менюто на сайта ни, като имате предвид, че тъмната гама ще внесе още по-голяма тежест и достолепие на модела. Светлата пък ще даде възможност на естествените шарки на дървото да блеснат. Важното е, че тук няма опасност да сгрешите – изборът на цветове и размери изцяло е въпрос на личен вкус и комбиниране с интериора от останалата част на дома.

  Размери
  Запитване