Описание
  Average: 4.2 (10 votes)

  Спалня от масив с резби

  Мебелна фабрика Еврика представя един класически модел, който ще допадне на всички наши клиенти. Спалня от масивно дърво с класически дизайн, която ще намери място, дори в интериора на модерния дом.

  Стресираното ежедневие, натовареният график и лошия сън са пагубни за здравето и качеството на живот на хората. А това вреди и на работоспособността, и на здравето ви. Можете да си спестите доста проблеми, избирайки едно удобно легло. А спалнята от масивно дърво на фабрика Еврика ще ви гарантира истински и пълноценен релакс.

   

  Това е един от най-продаваните ни и търсени модели, които впечатляват клиентите ни със семпъл и изчистен дизайн. Конструкцията внушава солидност — от рамката на леглото, през нощните шкафчета, до гардероба — целия комплект вдъхва сигурност.

  Моделът се предлага в комплект спалня от масивно дърво с широка дървена табла, две нощни шкафчета с по три чекмеджета и масивен гардероб. Леглото се изработва съобразно размерите на матрака, а по каталог е с мерки — 2070/950/2070. Комплектът включва още голям шкаф за спално бельо от масивна дървесина и тоалетка с огледало. Всяка една мебел се изработва от масивна дървесина — дъб, бук или череша. Моделите се изработват от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но може да се произведе и изцяло от масивна дървесина. Матракът се предлага отделно, като в този случай размерите му са 200/200 см.

   

  Моделът спалня от масивно дърво е един от най-желаните модели на нашата мебелна къща. С изящната и деликатна дърворезба, стилизираните дръжки и ненатрапчив дизайн, той подхожда на всеки интериор. Можете да изберете цветовете на мебелите от менюто „Цветове“ на сайта, като по желание на клиентите си можем да комбинираме два или повече различни цвята, в които да бъдат решени мебелите. Заедно с това предлагаме и масивен гардероб. Един изключително функционален и солиден модел, в който ще се влюбите. Той разполага с четири крила, две, от които с огледални вратички, три дълбоки чекмеджета разположени по средата и три рафта с различна големина, които можете да използвате за съхранение на всичките си принадлежности. Освен това е много по-функционален от моделите от MDF и ПДЧ, които се предлагат в търговската мрежа, също и стабилен.

  Размери
  Запитване