Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Обзавеждане на спалня в модерен стил

  Добрата почивка е от огромно значение за високото качество на живот. А ние от фабрика „Еврика” най-добре знаем, колко е важно удобството в спалнята. За да задоволим необходимостта на клиентите си да живеят и релаксират сред мебели от най-добро качество и с ефектен дизайн. Също така разбира необходимостта да се възпитава и висок вкус не само сред потребителите, но и децата им, ние създадохме обзавеждане на спалня, което да задоволи и най-високите изисквания.

  Забравете за ПДЧ и MDF спалните, които се предлагат широко в търговската мрежа. Те не са нито надеждни, нито практични и отдавна са доказали, че издържат най-много година две. Ако искате да получите наистина качествена почивка, най-добре заложете на обзавеждане на спалня от масив.

  Предлагаме ви модел с универсален дизайн, включваш солидна спалня с елегантна визия, нощно шкафче, Гардероб и тоалета с чекмеджета. Конструкцията е здрава и стабилна, а дизайнът е толкова елегантен, че ще подхожда, както на домове с неокласически интериор, така и на дом с модерен стил и дизайн. Благодарение на факта, че всичко е изработен от масивна дървесина, можете да сте сигурни, че това обзавеждане на спалня в никакъв случай няма да се промени качеството си и след години употреба, а заради изчистения си дизайн на практика няма шанс да се превърне в демоде или да изглежда не на място в стаята.

   

  Моделът ги впечатлява не само с изчистената си комбинация, но и с функционалност.  Леглото може да се произведе по размерите на матрака, а гардероба изцяло по размери на клиента, с вътрешно разположение отново избрано от клиента.

  Ако изберете обзавеждане на спалня „Еврика”, ще получите възможност да изберете сами цветовете и дори материала за изработка—масив или комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Всяка наша мебел се изработва от естествена дървесина—дъб, бук, липа.  Фактът, че предлагаме цялостен комплект мебели ще ви спести и необходимостта да  търсите останалата част от обзавеждането отделно.

  Допълнителен бонус предлагаме на собствениците на хотели, частни почивни центрове и жилищни комплекси, които планират изцяло да обзаведат своите сгради. За поръчка на количество, ще ви оферираме с наистина изгодна отстъпка, а и с безплатен транспорт.

  Размери
  Запитване