Описание
  Average: 4.1 (24 votes)

  Спалня по поръчка от масив

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага представя на вниманието ви един модел спалня по поръчка, която може да се превърне в гордост за всеки дом. Всеки, който цени лукса и безупречното качество, би искал да го обграждат в жилището му, а този модел направо ще ви заплени И със сигурност клиентите няма да останат безразлични пред красотата на класическия модел спалня по поръчка (реф. 4004).

  Комплектът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа и очарова с елегантен дизайн, премерена украса и изключителна практичност. Моделът включва солиден, двоен двукрилен гардероб, с по-малък шкаф за дрехи с огледални врати по средата. Три чекмеджета за по-дребните дрехи допълват солидния гардероб, а останалата част от мебелите включва двойно легло, нощни шкафчета и тоалетка с комод и поставка за нощната лампа.

  Моделът се произвежда изключително и само по поръчка. Цветът й спокойно може да подберете от едноименното меню на сайта ни, където ще сред богатството от цветове ще намерите този, който да хармонизира с интериора на дома. Комплектът може да се изработи, както изцяло от масив, така и в комбинация – масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

                   

  Леглото има и друго предимство—притежава вградени чекмеджета, които да използвате за съхранение на чаршафи или други спални принадлежности. Гардеробът от своя страна може да се изработи с размери на клиента.

  Този модел е толкова впечатляващ, че всеки клиент заслужава да го използва за обзавеждането на собствената си спалня. Можете да го използвате дори в апартаментите на хотели с пет звезди, където този класически дизайн несъмнено ще бъде от гостите ви. На скиците по-горе може да видите и размерите, с които този уникален комплект спалня по поръчка се произвежда, но имайте предвид, че всеки модул може да се изработи и по ваши размери, или като самостоятелен продукт.

  Независимо от комбинацията цвят, материали и дървесина, които изберете, комплектът мебели за спалня е едно прекрасно решение за дома. Характерно за производството на „Еврика” е, че с времето и използването на творенията ни, те не само доказват своята стабилност, но и запазват неподражаемия си чар.

  Размери
  Запитване