Описание
  Average: 4.3 (14 votes)

  Двойно легло от масив

  Модерните иновации в света на обзавеждането на пръв поглед никак не се вписват в класическия дом. Минималистични легла с кожени матраци, или хай-тек дизайн, или супермодерни легла пълни с електроника са последния писък на модата. В същото време обаче и най-модерната мебел не може да стигне нивото на класическото двойно легло. Благодарение на своята функционалност и стилен дизайн то ще ви очарова.

  И определено ще се изненадате колко функционални и красиви могат да бъдат класическите мебели в комбинация с най-модерния интериор. Доказателство за това е моделът двойно легло на фабрика Еврика.

  То се характеризира с масивни дървени табли и устойчива рамка подплатена от удобен матрак. Изработва се с размери — 1700/940/2000. След като прекарате дори само една нощ на него няма да можете да си представите живота без красотата на естествените материали и удобствата, които моделът предлага.

   

  Държите на спокойния сън, пространството у дома и комфортна? Имаме идеалното решение за вас. В мебелна фабрика „Еврика” лесно ще ви докажат, че комфортът и уюта, които само мебелите от масив предлагат, подхождат идеално всеки дом. Типичен пример е и нашето двойно легло.

  Моделът е толкова удобен и функционален, че се радва на изключителен интерес сред клиентите ни не само в България, но и в чужбина. Дизайнът му е класически, функционален и въпреки това не прекалено старомоден.

  Цялата конструкция лежи върху четири солидни крака, а двете рамки осигуряват допълнителна устойчивост на конструкцията. Стои великолепно в класическия интериор на дома, освен това може да се произведе спрямо размерите на матрака, а не само с мерките от каталога. Елегантната му визия внася уют навсякъде, но едновременно с това предполага и удобство, което никъде другаде няма да си купите.

   

  Моделът двойно легло на фабрика „Еврика“ върви в комбинация с нощно шкафче, гардероб, тоалетка и скрин. Но по желание на клиента може да се изработи и отделно.

  В зависимост от личния ви вкус, можем да го изработим от дъб, бук, липа или череша. Освен това от менюто „цветове“, можете да подберете най-подходящите за модела във вашата спалня. Моделът е подходящ не само за домашна употреба. Със същия успех можете да използвате подобно легло и в хотелско обзавеждане. При поръчка на количество ви предлагаме перфектно качество не само на конкурентни цени, но и отлична отстъпка.

  Размери
  Запитване