Описание
Средно: 4.3 (4 гласа)

Модерни мебели за спалня

Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вниманието ви комплект мебели за спалня от масив. Искате да разполагате с модерна и елегантна спалня, която да ви служи за дълго време? Този модел е перфектен за вас.

Спалният комплект се произвежда от бук, череша, дъб или липа, а цветът можете да изберете от менюто с „Цветове“ на сайта. Имате възможност да избирате между естествено лаково покритие или разнообразна гама от цветове, подходящи и за по-нестандартни интериори или иновационно обзавеждане.

Моделът може да бъде произведен изцяло от масивна дървесина, или от масивна дървесина и естествен фурнир—плоскости—изцяло по избор на клиента. Леглото се произвежда съобразно размера на матрака, а към спалнята може да се произведе и гардероб по размери на клиента, с вътрешно разположение отново лично избрано от клиента.

 

Моделът е устойчив на удари, издържа на тежести, а освен това се предлага в комплект шкафове за спалня. Може да се поръча самостоятелно и всеки един от модулите в комплекта мебели за спалня, но ви препоръчваме да заложите на целия комплект, за да разполагате с всички необходими мебели за спалнята си в един стил.

По стандарт, леглото се произвежда с размери—1650/700/2000. Нощното шкафче от комплекта е с размери 600/320/450. Тук влиза и комод с 5 чекмеджета с размери—950/1300/500. Всеки от модулите обаче може да се произведе и с различни мерки, изцяло по поръчка на клиента.

 

Моделът е подходящ както за апартаменти с модерен дизайн, така и за жилища с не толкова минималистичен интериор—студия, къщи, вили. Подходящ е както за модерен, така и за по-класически интериор и в хотелските комплекси. Съчетава се идеално с интериор в скандинавски стил или с гръндж.

Благодарение на изчистения си дизайн, комплектът мебели за спалня подхожда идеално на всеки тип обзавеждане, който изберете. А масивната дървесина гарантира, че мебелите ще останат здрави и солидни дълго, дълго време.

В сайта можете да откриете още подходящия модел гардероб, както и други мебели за обзавеждане на спалнята във вашия дом. А в зависимост от личния си вкус да подберете и цветовете или вида на дървото.

Всички мебели са с високо качество и можете да сте сигурни, че с години ще ви служат вярно и непреклонно. Избирайки фабрика за мебели „Еврика“ ще се радвате на уникален стил и красота, а също и на дългогодишно качество.

Размери
Запитване