Бебешко легло - 4025 | Еврика Мебели

Бебешко легло - 4025

Изпратете запитване

Average: 6.3 (12 votes)

Бебешко Легло от масив

Сред най-новите модели на фабрика „Еврика” е и бебешко легло — 4025. Моделът е изключително стабилен и елегантен, за да гарантира стабилност и комфорт за вашето бебе. Леглото е за матрак 140/70.

Вдъхновено от класическите люлки от естествена масивна дървесина, бебешко легло от масивно дърво е най-подходящото предложение за посрещане на вашето бебе. Тапицирания гръб осигурява допълнителен комфорт и гаранция, че бебето няма да се удари при игра.

Моделът е така замислен, че да гарантира максимална безопасност на бебето. Дървената рамка отдолу е подсилена, така че дори и да скача, няма опасност да падне и да се счупи.

 

Високите дървени решетки гарантират, че детето няма да падне от кошарата.

Извивките на това легло позволяват монтиране на дъска за повиване, както и играчки. Може да изберете вида на тапицерията от секцията „Дамаски” или „Кожи”.

Цветът на леглото може да бъде избран от секцията „Цветове” на сайта. Предлаганите мостри включват и техники на състаряване и състарен финиш.

 

Моделът е не само модерен и удобен, но и функционален. Детската кошара е много удобна, но в същото време, позволява да се махне предната преграда и да превърнете бебешкото легло в малък диван, или легло за вече порастващия ви дребосък.

Стабилните крака осигуряват допълнителна опора, а основата стабилност и здравина. Материалът също е от значение — мебелите се изработват от дъб, бук или череша, което ги прави изключително стабилни и надеждни.

Бебешко легло на фабрика Еврика е най-добрия начин да кажете „Здравей” на своето бебе. Може да го изберете в цвят по избор и с размери по избор. Неговата здравина и безопасност са гарантирани, както и възможността да го ползвате за различни цели, след като стане малко за вашия дребосък.

 

За разлика от ПДЧ мебелите, които са доста несигурни и студените метални кошари, бебешко легло на фабрика „Еврика” е изключително елегантно и стабилно. То ще внесе уют и комфорт във вашия дом и ще превърне детската стая в един приказен свят.

И тъй като леглото е най-важното място за вашето бъдещо бебе, не се колебайте да изберете най-доброто. Осигурете му нужното спокойствие за сладки и вълшебни сънища. И със сигурност няма да ви се налага да ставате постоянно нощем.