Спалнята е място за почивка и релаксация. Тук ние трябва да се отпуснем психически и физически, а ключът към добрата почивка и качеството на съня са правилно подбраните мебели. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на своите клиенти богата колекция от модели спални, които да гарантират здрав и спокоен сън.

За да получите спалнята на мечтите си, е важно да определите не само стила, но и цветовете в помещението. Доказано е, че пастелните тонове на синьото, зеленото, жълтото и лилавото са отличен избор за спалнята. Удобните мебели също са от значение. Затова ние, производителите на мебели от фабрика „Еврика“, се стараем да създаваме спални, които да задоволят нуждите ви и да ви осигурят почивката, от която се нуждаете.

Обзавеждане за спалня от „Еврика“

Изборът на мебели за спалнята е много личен, но все пак не подминавайте функционалността и удобството. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на клиентите си класически и съвременни модели спални с дърворезба, или в изчистен стил, който да подхожда на интериора на един модерен дом. В нашия каталог влизат, както мебели изработени изцяло от масив, така и тапицирани легла и просторни гардероби, в различни цветове и форми.

Сред ценителите на ретро стила, особено популярен е модел на спалня в класически стил, изработена от бук или череша. Той се изработва в комбинация между масивна дървесина и плоскости, фурнировани с естествен фурнир или тапицирани с кожа. Спалнята се предлага в комплект с нощни шкафчета в класически стил и скрин, или самостоятелно.

Друг модел, особено подходящ за големи спални, е комплект от масивно дърво, който включва двойно легло, нощни шкафчета с чекмеджета, два големи гардероба с огледални и дървени врати и тоалетка с огледало. Комплектът може да се изработи от дъб, бук, липа или череша, като всички мебели са с лека дърворезба и стилизирани метални дръжки.

За ценителите на минимализма, мебелната фабрика предлага спални в модерен и изчистен стил от масивно дърво, като бук, дъб или липа. Моделите са изключително семпли, без дърворезба и декорации, и особено предпочитани за жилища със съвременно обзавеждане.

За клиентите ни, които разполагат с ограничено пространство у дома, предлагаме и двуетажни легла, идеални за тийнейджърски стаи. Моделът се изработва изцяло от масив, като леглата се произвеждат съобразно размера на матраците. Двуетажното легло е изключително практично, тъй като под първото ниво са разположени и подвижни чекмеджета, които са много удобни, особено, ако не разполагате с място за допълнителна ракла или шкафове.

В каталога със спални на мебелна фабрика „Еврика“, ще откриете още, не само модели от масивно дърво, но също така и изцяло тапицирани спални. Те са подходящи за студиа, ергенски жилища или хотелски стаи, тъй като са удобни, а също така и лесни за поддържане. Можете да изберете дали тапицерията да бъде от кожа или плат, както и дали леглото да има рамка на задната табла, или не. Моделите се предлагат в разнообразни цветове, а съобразно личния си вкус, можете да избирате между дамаска или кожа.

Предимството на спалните от фирма „Еврика“ е, че те могат да бъдат изработени не само по стандарт, но и съобразно размерите на матрака. Също така, освен леглото, по желание на клиента, се изработват нощни шкафчета, скринове и дори гардероби. А качеството им е гарантирано.