Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Моделът шкаф за пури 3139 на фабрика „Еврика” е още едно допълнение към серията ни шкафове и витрини. Той е специално създаден за ценителите на пури и тютюневи изделия, които предпочитат да ги съхраняват подобаващо.

  Изцяло съобразен със спецификата за съхранение на този вид изделия, шкафът е практичен, с вътрешни чекмеджета и стъклена вратичка. Той може да се използва, както в частни домове, така и в специализирани магазини, или офиси. Ако искате да изпъкнете пред гостите си като ценител и познавач на тютюневите изделия, този шкаф за пури - 3139 е чудесен начин да го направите. За по-голяма сигурност шкафът разполага с ключалка, а по желание на клиентите може да бъде вградена и система за измерване на влажността.

  Всяка част от тази мебел е изработена от висококачествена естествена дървесина - дъб, бук или липа. Изцяло съобразен с високите изисквания и стандарти за съхранение на пури, шкафът е с удобни чекмеджета, които можете да използвате, за да подредите тези изделия ефектно и красиво. Освен това тази мебел изящно се вписва във всеки офис, хотел, мъжки клуб или бар.

   

  Ако искате да придадете характер на едно помещение, или да подчертае типично мъжката атмосфера на вашия дом, това е един от начините, по които можете да го направите.

  Може да изработим шкаф за пури 3139 в различни цветове, като предложенията ни може да видите в менюто на сайта. Също така предлагаме и специални услуги като състаряване на продукта, или покриване със златен или сребърен финиш.

  Моделът се изработва с размери по стандарт–660/960/470, но може да бъде изработен и според вашите изисквания.

   

  Шкаф за пури от масивно дърво

  Може да комбинирате този шкаф за пури с бюфет витрина или ретро витрина. В случай че планирате да закупите тази мебел за магазин, може да я аранжирате в комбинация с витрина магазин 3100 или витрина за бижута - 3003. Елегантният и изчистен дизайн на двата модела се допълва отлично и позволява да изложите повече продукти по атрактивен начин. Освен това те се вписват отлично в обзавеждането на всеки магазин за пури, офис или кабинет.

  За производство на по-големи количества шкаф за пури, предлагаме изгодни оферти с отстъпки. Освен това фабриката осигурява и собствен транспорт в страната и Европа.

  Размери
  Запитване