Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Телевизорът често е център в интериора на всеки дом или хотелска стая. Затова и подходящия шкаф за ТВ е важна част от обзавеждането. Предлагаме на вниманието ви нов модел шкаф ТВ с чекмеджета - идеален не само за поставяне на вашия луксозен телевизор, но също и за съхранение на всички малки вещи, които искате да скриете.

  Моделът е изключително елегантен, с изчистен дизайн и лесно може да се впише във всеки интериор - от класически до модерен стил. Широката табла в горната му част го прави удобен за поставяне на всеки вид телевизори, както и на други предмети в случай на необходимост.

  Тази мебел се изработва със стандартни размери - 1600/700/600, но може да бъде и с размери по ваш изобр. В случай на необходимост нашите специалисти могат да вземат размерите на място, а дизайнерите ни да ви консултират в избора на цветове или промени в модела.

  Цветовете може да разгледате в менюто на сайта, а по желание можем да предложим и техники, с които изкуствено тази мебел може да бъде състарена или покрита със златен или сребърен финиш.

   

  Шкаф ТВ с чекмеджета от масивно дърво

  Шкаф ТВ 3138 е чудесно решение за малки жилища, в които всяка мебел трябва да изпълнява повече от една функция. Удобно може да се разположи и във вашия офис или кабинет. Този модел е отлично допълнение към обзавеждането на хотелска стая или апартамент. Накарайте гостите си да се чувстват наистина уютно и като у дома си с мебелите във вашия почивен комплекс.

  За собствениците на бутикови кафенета и барове, шкаф ТВ с чекмеджета също може да намери своето приложение. Може да го използвате за декорация в частни зали, или за да могат клиентите ви да се насладят на любимия си мач, удобно настанени във вашето заведение.

  Както и всички останали мебели на фабрика „Еврика” и тази мебел е изработена от масивна дървесина с високо качество. Избирайки продукт на нашата фабрика, вие получавате произведение на изкуството, което гордо ще краси всяко помещение. Можете да бъдете сигурни, че той ще запази своите качества дори и след дългогодишна употреба. А в случай на надраскване или нараняване на повърхностите само е нужно да го пребоядисате и сте готови.

  Размери
  Запитване