Ретро комод - 3134 | Еврика Мебели

Ретро комод - 3134

Изпратете запитване

Average: 7 (1 vote)

Ретро Комод от Масив

Ретро комод на фабрика Еврика е един семпъл и елегантен модел, който е подходящ за мебели с класически стил. Романтичната визия, създадена от извивките по него, придава на иначе простия дизайн, изящество и класа.

Не се заблуждавайте, че привидно простата изработка прави модела скучен. В действителност той е образец за аристократична мебел, без да притежава натрапващата се помпозност на стила „Рококо”.

Без сложна дърворезба, или претрупани извивки, този модел е успешно повтаря изискания дизайн на класическите мебели в стил „Луи XIV”. И успешно може да се съчетае с всеки друг модел от този стил.

 

Моделът, представен на снимките е бяло със златна патина и изключително елегантен. Вие обаче можете да го изберете с цвят и финиш по ваш вкус. Избор можете да направите в секцията „Цветове” на сайта.

Моделът ретро комод 3134 се предлага с размери на клиента и с три чекмеджета. Той е подходящ не само за спални, но и за хол, или дори трапезария.

В случай, че се нуждаете от допълнителни мебели в коридора, но нямате място за нещо по-голямо, ретро комод може да изпълнява функцията на шкаф и тоалетка едновременно. Огледало, което да е в тон с този модел, може да изберете от секцията „Огледала” в каталога ни.

 

Ретро комод с три чекмеджета е подходящ и за банята. В случай, че се нуждаете от място, където да събирате кърпите, хавлиите и козметиката си, може да изберете и този модел за целта. Размерите са изцяло по избор на клиента, а изработването е съобразено с най-високите стандарти за качество. Масивната дървесина също е висококачествена—избирате между дъб, бук или череша. А при поръчка на количества получавате и специални отстъпки.

Моделът може да бъде използван също така и в различни кафенета, хотелски комплекси, спа центрове и дори магазини. Също толкова подходящ е обаче и за спалнята—може да го използвате и за шкаф—тоалетка, за нощно шкафче, или като друг тип мебел.

Ретро комод 3134 е изключително подходящ и за детска стая. Може да го използвате за съхранение на вещите на вашето бебе, а широката повърхност е достатъчно голяма за повиване на бебето или да поставите маса за повиване върху него.