Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Шкаф по поръчка от дърво

  Един модел на фабрика Еврика, който ще намери място във всяка стая. Ако се нуждаете от шкаф по поръчка, който да изглежда бутиков, уникален и да подхожда на интериора на дома ви, предлагаме ви едно уникално предложение—шкаф по поръчка от масив.

  Моделът се произвежда от масивна дървесина—дъб, череша, бук или липа и е изцяло от масив. Предложеният на снимката вариант е двуцветен, но може да се изработи и в един или повече цветове, по желание на клиентите ни — вижте предложенията ни в менюто „Цветове“ на сайта.

  Шкаф по поръчка е изключително функционален—включва скрин с две врати и рафт, както и две чекмеджета отстрани, които успешно имитират три. Ако пожелаете можем да го изработим и в комплект с тройка чекмеджета. С размери 1140/840/400, тази мебел е функционална за всяка част от дома ви. Ще намери място в антрето, където може да послужи за акцент, във всекидневната като помощна мебел или функционален шкаф за книги, в трапезарията и дори спалнята—можете да го използвате навсякъде, където решите. Ако предложените размери не ви устройват, изработваме модела изцяло по поръчка на клиента—от цветовете, до размерите и дори броя чекмеджета.

   

  Моделът се комбинира с редица мебели от каталога на фабрика Еврика, които можете да видите изложени и на нашия сайт. Но също така е достатъчно стилен и елегантен, за да се използва и като самостоятелна мебел.

  Неговата функционалност и семпъл дизайн го правят подходящ не само за домашни интериори, но и за обществени сгради. Можете да го включите в обзавеждането на офиса си — не заема много място, функционален е, а и със сигурност ще освежи помещението, особено ви се налага да правите компромиси с пространството. Също толкова успешно можете да го използвате и при обзавеждането на бутикови ваканционни апартаменти. Ако искате да придадете на всяка стая различен вид, но без да ви се налага да променяте кардинално обзавеждането, този шкаф по поръчка е перфектно решение— благодарение за неконвенционалната си визия, във всеки цвят ще бъде различен.

  Друго предимство на уникалния модел е неговата устойчивост. Ако имате деца у дома, можете да бъдете спокойни, че тази мебел от масив ще издържи на набезите им, тъй като е третиран със защитно лаково покритие, което помага да се съхрани за дълго.

  Размери
  Запитване