Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Френски дървен скрин

  Класически модел, който може използвате във всекидневната, спалнята или банята. Предлагаме на вниманието ви дървен скрин, един от най-продаваните модели на фабрика Еврика

  Моделът се произвежда изцяло от масив—бук, със състарен финиш. По желание на клиентите ни, цветът може да бъде променен и можете да го подберете от менюто „Цветове“ на сайта. Тази многофункционална мебел, се предлага с цели пет чекмеджета и е истинско удобство за всяка домакиня, както и незаменима част от интериора на дома. „

  С размери 600/1230/380, този дървен скрин може да намери приложение в почти всяка стая на дома. Ако разполагате с малък хол, умело можете да го вмъкнете до прозореца, където, освен, че ще пасне на стената и няма да заема много място, ще послужи за подреждане на декоративни вази или цветя върху него.

   

  Ретро визията на тази мебел не трябва да ви подвежда, че е старомоден. Всъщност разполага с хитроумни допълнения, които са от полза на всяка домакиня. С ренесансова находчивост нашите дизайнери са вмъкнали и малък издърпващ се плот най-отгоре. Ако се нуждаете от допълнителна площ или импровизирана масичка при по особени случаи, плотът може да се окаже доста удобно решение.

  Подобен дървен скрин би стоял отлично и в спалнята ви—винаги ще се нуждаете от някое чекмедже повече за личните си вещи или за спалното бельо. Освен това не заема много място, така че спокойно можете да го разположите в някой ъгъл или отстрани на леглото и да решите проблема с мебелите, в които да събирате всички по-дребни неща.

   

  Ако мокрото помещение в банята ви е изолирано и разполагате с добра вентилация, този дървен скрин може да намери приложение дори там. Големите бани позволяват включването на повече мебели, а специално тази може да ви е от голяма полза. Вместо да се чудите къде да приберете всичките хавлии, кърпи, както и някои принадлежности, предвидени за гостите, спокойно можете да ги съберете тук. А върху издърпващия се плот, можете да подредите цялата си козметика, за да ви бъде винаги под ръка.

  Ако модел дървен скрин с 5 чекмеджета ви се вижда твърде голям, предлагаме го и с по-малко чекмеджета. Така ще можете да го включите в интериора на антрето или трапезарията, където подобна функционална мебел никога не е излишна.

  Размери
  Запитване