Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Ретро нощно шкафче

  Добрата стара класика в нова светлина. Мебелна фабрика Еврика ви предлага един класически модел нощно шкафче, който ще ви очарова. С овални форми, стилизирани дръзки, удобен плот за нощната маса, той е украшение за всяка спалня. А в комплект с шкаф за телевизор в същия стил се превръща в перфектно допълнение към интериора.

  Моделът ретро нощно шкафче е изключително елегантен модел. Произвежда се от масивен, като се покрива със специален състарен финиш–избелен дъб и злато. Предназначен е да изпълнява функцията на шкафче за спалнята, но може да бъде използван и в банята или коридора.

   

  Освен красив този модел нощно шкафче е и функционален. Шкафчето е с три чекмеджета и е предназначено за спалня, но може да се използва и в дневна стая. Можете да го използвате като помощна мебел край прозореца, или да го разположите до дивана, за да отделите къта за почивка от трапезарията. Поставете и една нощна лампа до него за щрих и воала – имате не само красива мебел, която служи за зониране на хола ви, но е и с елегантен дизайн, а освен това е и функционална. Произвеждаме и по-голям шкаф от същата серия с четири чекмеджета - Реф. 3124.

  С какво този модел нощно шкафче се отличава от останалите мебели от този тип в търговската мрежа?

  На първо място–това е бутиков модел, който едва ли ще видите другаде.

   

  На второ - за разлика от други мебели, изработени от MDF и ПДЧ този модел не се влияе толкова от влагата, нито се разпада при първия удар или нараняване на повърхността. Можете да бъдете сигурни, че избирайки тази мебел тя ще ви служи до живот. Изработена изцяло от масив, със състарен финиш, при правилно съхранение, вие можете да сте спокойни, че сте избрали наистина най-добрата мебел за вашия дом, която ще ви служи до живот.

  На трето–изработена от масивна дървесина и не замърсява околната среда. За разлика от другите мебели, този модел нощно шкафче е изработено от масивна дървесина, съобразно нормите за опазване на околната среда. И е покрито с безвредни за здравето бои и лакове.

  Размери
  Запитване