Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Ретро ТВ шкаф

  Вдъхновен от класическия стил, ретро тв шкаф реф 3124 е сред най-популярните модели на фабрика Еврика. Моделът се характеризира с класически линии — нежни овални форми, извити крачета, изящно декориран плот и класически дръжки за чекмеджетата.

  Моделът е изработен от масивен дъб и сред най-популярните в каталога ни. Предлага се със специален финиш—избелен дъб и злато.

  Дизайнът на модела позволява да се използва в най-различни функции — като ТВ шкаф, аксесоар в спалнята, или в трапезарията и антрето. Ако имате нужда от красива и изящна мебел, на която да акцентирате във всекидневната този модел е най-подходящ за целта, този ТВ шкаф е идеален. Можете да го разположите в центъра на помещението на дома и да оформите около него зоната за почивка и релакс.

   

  Ако пък предпочитате да го представите като допълнителен акцент, вместо за ТВ шкаф, можете да го използвате като скрин, отново във всекидневната.

  В спалнята този модел също намира място и то по няколко причини. Можете да го използвате като ТВ шкаф и да съберете в него различни аксесоари — дрехи, спално бельо, козметика… Или просто да го поставите като нощно до леглото.

  Ако моделът тв шкаф ви е допаднал и като визия, и като дизайн за нощно шкафче, то предлагаме го с подходящите размери — реф. 3125. Като ТВ шкаф той се произвежда с размери 1200/500/500, но може да бъде изработен и по поръчка на клиента.

   

  Това е един от най-красивите и изящни бутикови модели, съчетаващ се идеално с класически мебелен интериор. Ако цветовете не ви допадат, имаме богата гама от цветове и финиши, между които да избирате в менюто „Цветове“ на сайта ни.

  Моделът ТВ шкаф е подходящ дори за обзавеждане на почивни комплекси. Можете да го използвате като декорация в по-луксозните апартаменти—стои стилно и елегантно, и създава усещане за класа и комфорт. Също така е подходящ за луксозни ретро спални. В каталога на фабрика Еврика има разнообразни модели, които можете да съчетаете с този ТВ шкаф или да поръчате цялостен комплект мебели, които биха си подхождали с него.

  Размери
  Запитване