Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Бял скрин за дрехи със златни елементи

  Във всеки дом с класически интериор специално място заема скрина за дрехи. Затова предлагаме на вниманието ви бял скрин за дрехи, специална изработка на фабрика Еврика.           

  Моделът се предлага в характерен бял цвят със златен кант на чекмеджетата и рамките, и дръжки с порцеланов обков. Изящен и елегантен, този модел бял скрин за дрехи е подходящ за всеки интериор—класически, неокласически, арт нуво и дори прованс.

  Моделът е подходящ, както за спални, така и за всекидневни. Можете да го използвате за декорация на помещението в дневната стая, но е много по-функционален в спалнята, където ще ви послужи за организиране на гардероба и спалното бельо.

   

  Този бял скрин за дрехи е изключително подходящ за големи, просторни и традиционни спални, в които можете да го разположите редом до гардероба. Модел спалня в бяло на фабрика Еврика е идеално допълнение към него.

  Предимствата му са многобройни—разполага с три функционални и стилизирани чекмеджета, в които да подредите вещите си, изработен е от масивна дървесина — бук, череша, дъб или липа, устойчив е и изглежда красиво. С размери 1000/850/500 този бял скрин за дрехи ще задоволи и най-претенциозните клиенти. Освен това може да бъде изработен с размери по поръчка на клиента.

  Белият цвят хармонира идеално с интериора в класически стил, в който бялото е винаги актуално, но ако не желаете да залагате само на този цвят в менюто „Цветове“ на сайта предлагаме голямо разнообразие от цветове и финиши, между които да разбирате. В зависимост от визията и цветовете на останалите мебели в помещението, може да решите дали искате този бял скрин за дрехи да запази цвета си или да бъде в други тонове.

   

  Продуктът се произвежда в комбинация—масивна дървесина и плоскости фурнировани с естествен фурнир, но по желание на клиентите ни може да се изработи и във вариант изцяло от масивна дървесина. Варианти предлагаме и по отношение на функционалността—може да се изработи и с четири чекмеджета, както и с други размери.

  Практичният му вид и стилен дизайн правят този бял скрин за дрехи една предпочитана вещ, не само в спалнята, но и във всекидневната и дори в кухнята. Не подценявайте неговата функционалност, тъй като е проектиран да отговаря на нуждите на съвременните домакини.

  Размери
  Запитване