Описание
  Average: 4.4 (6 votes)

  Шкаф за ъгъл от масивно дърво

  Мебелна фабрика Еврика предлага на вниманието ви един уникален модел–шестоъгълен шкаф за ъгъл от масив. Той стои идеално във всяка трапезария и е перфектно допълнение към интериора на дома или класическия ресторант.

  Шкаф за ъгъл — реф. 3118 се произвежда изцяло от масивна дървесина–дъб, бук, липа или череша. Горната част представлява шестоъгълна витрина със стъклена вратичка и стени, като гърбът е изработен изцяло от масив. Долната част включа шкаф и чекмедже отново в шестоъгълна форма. Тази мебел се предлага не само самостоятелно, но и като част от трапезарен комплект. По желание на клиентите ни предлагаме моделът ъглов шкаф и във вариант бюфет–3062. В комплекта е включен и комод шкаф, който също можете да поръчате във вариант с две или три врати–реф. 3060, както и маса и столове.

   

  Този класически комплект за трапезария се комбинира прекрасно с мебели във викториански, и неокласически стил. Солидните мебели внушаван респект и създават усещане за уют, което само една мебел от масив може да създаде. Подходящи са за големи салони, както и за по-малки трапезарии. Но ако искате да впечатлите наистина гостите си, разположете я в голяма зала и я съчетайте с голяма трапезна маса и изящни столове–интериор реф.–8018, и модел интериор реф.–8004.

  Този модел ъглов шкаф обаче може да намери приложение не само в интериора на дома ви. Той би стоял великолепно и във всеки офис, изпълнявайки функцията на шкаф за напитки, или изложбен шкаф. Ако искате да включите нестандартна мебел в помещението, или в коридора, която да използвате и като изложбена витрина, този шкаф за ъгъл е идеален за целта. Моделът се произвежда с размери 950/2180/700, но може да бъде изработен и с размери на клиента. Освен това можете да го поръчате в цвят различен от махагона, като разгледате менюто „Цветове“ в едноименната секция на сайта.

  Въпреки класическия си дизайн, тази мебел може да бъде включена и в интериора на модерния дом. Ако решите да го използвате за всекидневната, в комбинация с кожени мебели, ще създадете луксозен и в същото време модерен интериор във вашия дом. На сайта на фирмата можете да разгледате всичките ни предложения.

  Размери
  Запитване