Описание
  Average: 4.6 (5 votes)

  Изкуствено състарен стар скрин 

  Специално за ценителите на бароковия лукс предлагаме модел стар скрин, който се изработва само във фабрика Еврика. Вдъхновен от пищния бароков стил, властвал по времето на Луи XIV, този модел е истинско бижу—стилен, ненатрапчив, изработен от масивна дървесина и покрит със специално състарен финиш, който го прави толкова автентичен.

  Това е един от най-популярните и в същото време най-ненатрапчиви модели в бароков стил, които предлагаме. Този стар скрин е изключително труден за изработване, но нашите майстори влагат целия си усет към художественото, за постигнат визията на състарена мебел. Бутиковият ни модел се ползва с огромна популярност във Франция, където можем да кажем с гордост, че е най-купуваният.

   

  Моделът представлява стар скрин с извити крачета и вратички и овална рамка. Декориран е с посребрени дръжки, които му придават още по-старинен вид. За да получи това уникално ретро излъчване, моделът стар скрин е покрит със специален състарен финиш, който му придава този вид. Фината плоскост в горната му част позволява да се използва не само като шкаф, но и като помощна масичка в дома.

  С размери 1220/930/560 този стар скрин е идеален за всяко помещение — коридор, спалня, всекидневна. Намира място и в луксозни кухни с класически дизайн, като е идеален за съхранение на покривките или най-скъпите сервизи у дома. Моделът тип Луи XIV се предлага и в два по-малки модела — реф. 3110 и реф. 3102, които можете да видите на сайта ни.

   

  Тази мебел се изработва изцяло от масивна дървесина — дъб, бук, череша, липа и трудно можете да го комбинирате с мебели в модерен стил. Най-добре се съчетава с класически мебели — идеално допълнение е към хол декориран с класическа мека мебел — реф 5058, бяла холна маса — реф 2117 или в трапезария, където можете да го комбинирате с трапезна маса кръгла разтегателна — реф. 2066 и луксозен стол — реф. 1104.

  Моделът стар скрин намира своето приложение и в спалнята — мебелна фабрика Еврика предлага няколко модела, които биха се съчетали превъзходно с тази мебел - красива луксозна спалня — реф 4020,тапицирана спалня — реф. 4023 и ретро спалня — реф. 4019. С класическия си дизайн, изящна визия и меки форми, тази мебел е идеално допълнение към всяка от тях.

  Размери
  Запитване