Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ретро шкаф за телевизор

  Един модел, който е истинско бижу за всеки дом. Фабрика „Еврика” представя един от най-добрите си модели—шкаф за телевизори в бяло и златно. Моделът е с класически, романтичен дизайн и фини овални линии. Освен, че подхожда идеално на всеки тип класически интериор, се характеризира и с така желаната от модерните домакини функционалност.

  Предимствата на тази мебел са наистина много—изработва се от масивна дървесина —дъб, бук, липа, череша, разполага с две шкафчета, в които да сложите любимите си филми, или вещи, които често използвате във всекидневната. Шкафът разполага дори с малко чекмедже за дистанционните управления. А нишата над него, позволява да приберете там DVD-то или друго устройство, свързано с домашния ви телевизор.

  Моделът шкаф за телевизор реф 3114 се изработва с размери 1500/650/500, или по размери на клиента. Големината му позволява около него да бъде организирано пространството за почивка—мека мебел, масичка за кафе, две кресла и този шкаф за телевизор визуално могат да оформят зоната за почивка в дома ви, ако живеете в апартамент от отворен тип.

   

  Същата тази мебел може да послужи идеално и за трапезарията. Ако предпочитате да се храните и да гледате телевизия в същото време, моделът ще стои перфектно в трапезарията ви.

  Този шкаф за телевизор също така може да намери място и в офиса ви. Нуждаете се от красива мебел, която да освежи интериора и да ви даде възможност да се насладите на големия екран? Това е вашият модел. Още повече, че идеално пасва, както на класически, така и на по-авторитарен интериор—кожени мебели с гарнитура и мебели във викториански стил. А цветовете можете да изберете и сами от секцията „Цветове” на сайта, за да подхожда шкафът за телевизор към останалите мебели в помещението.

  За любителите на късното кино, шкаф за телевизор е идеален и за спалнята. Не е нужно да пропускате мач или любимите си филми, само защото сте уморени—разположете тази аристократична мебел в спалнята пред леглото и ще се чувстване наистина крале, докато се наслаждавате на спокойствието си.

  Моделът шкаф за телевизор доказано намира приложение във всеки дом, а също така е подходящ и за хотелски стаи или луксозни апартаменти на почивни комплекси.

  Размери
  Запитване