Описание
  Average: 4 (3 votes)

  Класически шкаф ТВ

  Представяме ви една мини версия на шкаф за телевизор — шкаф ТВ. Моделът е компактен и функционален и не заема много място в обзавеждането на дома. Ако разполагате с малко жилище и ви се налага да пестите пространство, тази мебел е отлично решение за дом.

  Ако се чудите къде да разположите телевизора, че да не заема много място шкаф ТВ е на разположение. С удобната си правоъгълна повърхност, изящни извити крачета в класически стил и чекмеджето по средата, той изглежда семпло, стилно и пропорционално.

   

  Моделът се изработва с размери 1110/700/450, но може да бъде изработен и с други размери. Освен това е бутиков и многофункционален—намира място в трапезарията, спалнята или дори в офиса. Цветът не е задължаващ — можете да изберете цвят по ваш вкус от менюто „Цветове ”на сайта. Предлага се и с покритие от състарен финиш, който го прави идеален за интериор в така актуалния стил винтидж. Благодарение на което дори с този малък шкаф можете да превърнете дома си в цветна градина, а дневната—райско кътче за отмора.

  Шкаф ТВ се произвежда от масив и плоскости с естествен фурнир, но по желание на клиентите, може да бъде изработен изцяло от масивна дървесина–дъб, бук, липа или череша. Моделът се произвежда с голямо чекмедже, което да прибира не само дистанционните, но и дисковете с любимите ви филми.

   

  Въпреки че изглежда скъпа и бутикова, тази мебел е изключително лесна за поддържане. Просто използвайте суха кърпа, за да я почистите от праха и отново е готова за използване.

  Шкаф ТВ, както и всички мебели на фабрика „Еврика се изработват съобразно еко стандартите за производство на мебели и се покриват със специално защитно лаково покритие, което ги прави устойчиви на наранявания и атмосферни влияния. И е напълно безопасно за здравето на човека и околната среда.

  И все пак–ако се случи така, че любимият ви шкаф се окаже със следи от надрано върху повърхността – обадете ни се. Само след няколко дни ще ви го върнем като нов – преимущество, с което мебелите от ПДЧ и МДФ не могат да се похвалят. А при правилна употреба и съхранение шкаф ТВ може да ви служи и до живот.

  Размери
  Запитване