Описание
  Average: 4.7 (4 votes)

  Ретро шкаф Луи XIV

  Един шкаф, който изглежда като излязъл от времето на Луи XIV. Ако обичате историята и антиките, този модел на фабрика Еврика ще ви накара да се влюбите в него. Изящен, с изискан дизайн и в същото време функционален ретро шкаф от масив е идеално допълнение към интериора на вашия дом.

  Можете да го поставите навсякъде–в хола, всекидневната, спалнята, или дори антрето. Моделът е бутиков, характеризира се с изящна изработка, въпреки че е изработен от масивна дървесина — дъб, липа, бук и череша.

  По желание на клиентите ни може да бъде изработен в различни цветове — можете да изберете по ваш вкус от менюто „Цветове” на сайта. В зависимост от личните си предпочитания можете да подберете един или повече цветове, освен това моделът ретро шкаф се предлага и с опция за състарен финиш, който да му придаде още по-ретро излъчване.

  Тази мебел се изработва с размери 1210/770/440, но може да бъде изработена и в по-малък размер. Като един от най-търсените ни модели във Франция, той се съчетава идеално с мебели в класически френски стил.

   

  Подхожда идеално на домове в бароков стил, но намира своето място и сред мебелите във винтидж интериора. Функционален е–можете да го използвате почти навсякъде у дома, включително и в банята, особено, ако мокрото ви помещение е изолирано. В спалнята може да послужи за нощно шкафче, с по-малки размери, а в трапезарията е идеално за съхранение на покривките за хранене, салфетки, свещници, прибори и други аксесоари. Широките чекмеджета позволяват да съхранявате и вещи с по-голям обем. А във всекидневната може да го използвате като помощна масичка за кафе, или за поставка, на която да наредите цветята.

  Ретро шкаф с класически дизайн на фабрика „Еврика” е не само елегантен и функционален, но се поддържа и лесно. Просто го забърсвате от натрупания прах с мека суха кърпа и не е необходимо да го пръскате със специални препарати.

  При правилно съхранение тази мебел може да ви служи практически вечно. И за сравнение със съвременните мебели, ако бъде повредена–т. е. надраскана или повредено покритието, лесно може да бъде възстановена и вашата мебел ще изглежда съвсем като нова.

  Размери
  Запитване