Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Френски комод венге

  Един класически образец изработен специално за ценители. Мебелна фабрика „Еврика” предлага на вниманието ви комод венге.

  Изработен в класически стил, с фини линии, моделът е подходящ за всеки тип класически интериор. С овалните си черти и изящен дизайн моделът подхожда на елегантните и аристократични домове, не само от близкото минало, но и от днес.

  Качествата на комод венге са безспорни – той е изработен от масивна дървесина – дъб, бук, череша или липа, има фини крачета, стилизирани вратички на шкафа и горни чекмеджета за дребни вещи. Освен това може да се изработи, както в комбинация от фурнировани с естествен фурнир плоскости и масив, така и изцяло от масивна дървесина.

   

  Тази изключително красива мебел се вписва перфектно в класическите интериори. Можете да я комбинирате в почти всеки интериор — арт нуво, ренесанс, викториански и античен стил, класицизъм, неокласицизъм и дори – ампир. Предвид изяществото на този стил, не е за подценяване факта, че можете да подберете съвременни мебели за подобен интериор.

  Освен изящен и елегантен комод венге е и много практичен. В него можете да съберете както любимите си сервизи за хранене, ако е поставен в трапезарията, така и аксесоари за сън, ако се намира във вашата спалня. Той е отлична декорация и за антрето, където може да намери място дори и в по-малки помещения. А също така е и един от най-продаваните ни модели.

   

  По желание на нашите клиенти може да бъде изработен във вариант с три врати и три чекмеджета. Предложените разцветки в черно и златно също не са единствената ви възможност. Ако предпочитате различен цвят, можете да го подберете от менюто „Цветове на сайта”. Златният кант също може да бъде заменен с цвят по ваш избор.

  Стандартните размери, с които тази мебел се изработва са 1000/890/400. Но, по ваше желание моделът може да се изработи с други мерки. Поддържа се просто – със суха кърпа се почиства от праха. Благодарение на масивната дървесина, от която е изработен, трудно може да бъде повреден или надраскан. Покрит е със специално лаково покритие, което го предпазва от влиянието на климатика, а при правилна употреба практически може да ви служи вечно. Изберете ли комод венге за вашия дом, със сигурност ще останете доволни от него. 

  Размери
  Запитване