Описание
  Average: 4.8 (3 votes)

  Шкаф ретро Луи XIV - венге

  Един изключително изящен и луксозен модел, който ще ви очарова. Вдъхновен от легендите за Луи XIV този модел шкаф ретро венге комбинира в себе си изяществото на миналото, с функционалността на модерните мебели.

  Има редица предимства: Изработва се от масив — бук, череша, дъб или липа, може да бъде боядисан в различни цветове, които да подберете от менюто „Цветове“ на сайта, а също така и да бъде покрит със златен или сребърен финиш, или дърворезба. Шкаф ретро венге е изключително подходящ за класически интериори, като можете да го съчетаете с бароков или античен стил още.

   

  За разлика от подобни модели, които може да видите в търговската мрежа изработени от MDF и ПДЧ, шкаф ретро венге се произвежда изцяло от масивна дървесина. Моделът е истински хит във Франция, за, където главно се изнася. Изработва се с размери 800/700/440, което го прави идеален не само за хола и трапезарията, но и за спалнята. По желание на клиентите ни може да бъде изработен и с по-големи размери. Това е един от най-красивите модели на фабрика Еврика и е сред най-желаните във Франция.

  Можете да комбинирате този модел шкаф с красива луксозна спалня—реф 4020, или тапицирана спалня-реф 4023. Изцяло от масив тази мебел е подходяща за използване като нощно шкафче в помещението за сън, или като украшение на всекидневната—гостите ви със сигурност ще ахнат от възхищение., когато го видят за първи път.

   

  Не подценявайте и неговата функционалност. Шкаф ретро венге се изработва с две дълбоки чекмеджета, които са повече от функционални. Моделът може да служи и като допълнителна помощна масичка за кафе—широкият плот го превръща в удобна допълнителна площ за сервиране—удобство, което всяка модерна домакиня би оценила.

  Възможностите за използване на това малко бижу са безкрайни, но не можем да не отбележим и неговата здравина и устойчивост. Всички мебели на фабрика „Еврика“ се произвеждат от масив и са изключително устойчиви на наранявания. Лесно се поддържат — просто забърсвате праха със суха мека кърпа и няма нужда да полагате други специални грижи. А ако случайно шкафът се надраска или покритието му се повреди, не бързайте да го бракувате—обадете ни се, а само след няколко дни ние ще ви го върнем като нов.

  Размери
  Запитване