Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Шкаф за гримове в ретро стил

  Предлагаме ви един класически модел, който ще ви очарова. Шкаф за гримове, необходим аксесоар в спалнята или будоара, на всяка дама. Моделът е така конструиран, че да събере на едно място, всички разкрасителни средства, от които се нуждае една дама, за да изглежда добре. В същото време може да сте спокойни, че сте организирали козметиката си, така че да ви е удобна за ползване.

  Моделът се предлага с покритие от специален състарен розов финиш, като може да бъде изработен изцяло от масивна дървесина—дъб, бук, череша или липа, и с плоскости от естествен фурнир в комбинация с масивна дървесина. Друго предимство е, че моделът може да се ползва като помощна масичка не само под огледалото, но дори и като импровизирано бюро.

  Този шкаф за гримове се произвежда с размери 650/800/400, но по желание на клиентите ни, може да бъде изработен и с мерки дадени от тях. Перфектно се комбинира с мебели в класически стил, но може да го използвате и за стая с винтидж интериор.

   

  Освен в спалнята, този шкаф за гримове може да се използва и в коридора, или в банята, ако се гримирате там и имате отделно мокро помещение. Специалното му лаково покритие го защитава от увреждане, което не може да се каже за по-евтините алтернативи от ПДЧ плоскости.

  Моделът се предлага със стилизирани дръжки, които допълват визията в ретро стил. Ако розовият финиш не ви допада, в менюто „Цветове“ можете да изберете цвят, подходящ за вас. Междувременно, ако желаете да комбинирате прекрасния шкаф за гримове с останалите мебели у дома в същия стил, препоръчваме ви да погледнете модел реф. 4011 — винтидж спалня от дърво, както и модел реф 4001 — ретро спалня.

   

  Защо шкаф за гримове, а не тоалетка с огледало?

  На първо място е функционален и удобен. Не заема място, колкото една тоалетка и винаги можете да го преместите, ако не ми харесва местоположението му.

  На второ — моделът е добре организиран и функционален, като може да го използвате за по-добро организиране на козметиката си.

  И на трето, но не и последно място — винаги можете да трансформирате този шкаф за гримове в мебел с друга функция.

  Размери
  Запитване