Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Луксозна витрина за магазин

  Предлагаме на вниманието ви луксозна витрина за магазин. Това е един от най-стилните модели на фабрика Еврика за търговски комплекси, а не само за домашно ползване.
  Може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, а по желание на клиентите, предлагаме и дърворезба върху дървената част. Моделът представлява висока, стъклена витрина, подходяща за излагане на изящни мебели в търговски центрове, антикварни магазини, или луксозни бутици.

  Този модел е подходящ, както за търговски обекти, така и за дома. Ако имате красиви кристални, или сребърни сервизи, които бихте искали да покажете пред приятелите си, но нямате много място, тази витрина за магазин ще ви послужи прекрасно.
  Предимствата на модела са свързани не само с неговата визия и дизайн, но и с отделните елементи. Можете да подберете сами цветът на дървото, а в менюто „Цветове“, предлагаме избор от 12 цвята. В зависимост от желанията на нашите клиенти, моделът може да се произведе от два или повече цвята. Стъклата могат да бъдат тонирани или прозрачни, а дървото може да бъде покрито със състарен финиш. Моделът е перфектен за класически интериор. Освен, че се съчетава идеално с мебели в класически стил, подхожда и на кожена мека мебел. Произвежда се с размери по стандарт 550/1800/400. Но по желание на клиента, може да се изработи и с различни мерки.

  Високата витрина за магазин, може да ви служи не само като изложбена витрина в търговски обекти. Тя е подходяща още за банкови институции, арт галерии, сладкарници, кафенета, дори офис сгради. Ако се занимавате с производство на артистични изделия, можете да разположите мострите в тази витрина за магазин и в офиса си, където да ги представите на потенциални клиенти. Или просто да превърнете тази красива мебел в интересен акцент, който да краси офиса ви.
  Моделът е сред най-продаваните на фабрика Еврика и има редица предимства. Дървесината е солидна и стабилна, не се влияе от атмосферните влияния и няма опасност бързо да се деформира. Освен това моделът е изработен толкова изящно, че е истинско бижу за всеки магазин. Ако изберете тази мебел на фирма Еврика, правите сигурна инвестиция, за която никога няма да съжалявате.

   

  Размери
  Запитване