Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Луксозна стъклена витрина

  Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на своите клиенти стъклена витрина, която е една изключително полезна вещ в ежедневието. Обзавеждане от този тип е не само полезно в практическо отношение, но също така стои естетически на фона на останалите мебели и придава завършен вид на интериора у дома.

  Гостите ви ще останат очаровани от класата на този модел, произведен изцяло от масивна дървесина — гаранция за високо качество, функционалност, стабилност на конструкцията, идеален за дълго използване. Лесната поддръжка, свежото присъствие и семплият, но компактен дизайн, я правят незаменима.

  Множеството рафтове на тази стъклена витрина са удобни, тъй като събират достатъчно вещи (прибори, чаши за кафе или вино, вази, бутилки с питиета, захарници), но те ще стоят като истински произведения на изкуството на фона на перфектното изпълнение.

   

  Стои елегантно във всеки дом, създава усещане за уют и фин лукс. Подходяща е, както за елегантни домове, изпълнени със светлина и изящни порцеланови и кристални съдове, които си заслужава да бъдат изложени, така и за магазини или дори изложбени зали. Моделът е предпочитан и от търговски комплекси, както и от заведения за хранене, където намира място със своя изящен дизайн. Особено ценна придобивка може да бъде за сладкарници или магазини за шоколадови изделия, тъй като позволява тези красиви изкушения, да получат най-подходящо представяне. Потребителите ценят много модела, а освен това той е един от най-продаваните в каталога ни.

  Витрината може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Цвета може да изберете от менюто "Цветове". Може да се произведе в комбинация от два или повече цвята, със състарен финиш. Стъклата може да се поръчат тонирани — всяка подробност се уточнява и е според желанията на клиентите.

   

  Показаната стъклена витрина (Реф. 3099) пасва перфектно на класически стил на интериора. Би могла да застане и да се впише чудесно сред по-модерни решения, стига да са обмислени с усет и да е вложен творчески елемент.

  Изложеният продукт се произвежда от бук, череша, дъб или липа, което е гаранция, че е несравним с така популярните ПДЧ и МДФ мебели.

  Изготвя се в цеховете ни със следните стандартни размери: 1800/950/400. Предлага се и с по-малки размери — Реф. 3100.

  Размери
  Запитване