Описание
  Average: 3.9 (9 votes)

  Шкаф витрина с резбована колона

  Мебелна фабрика „Еврика“ предлага на своите клиенти шкаф витрина — един от най-изящните модели, които притежаваме. Това бижу е истинска перла, сред бутиковите ни модели. Подобно обзавеждане бързо намира своето място у дома, превръща се в уникална находка, а всеки собственик се гордее с излъчването, което тази мебел създава около себе си.

  Гостите ви ще останат очаровани от класата на този продукт. Изключително елегантен шкаф витрина, който има чудесно приложение и функционалност. Множеството шкафове и рафтове го правят отличен вариант при търсене на удачно разпределение за събиране на повече вещи, посуда и всичко необходимо в трапезарията. Компактен е, но и с достатъчно пространство вътре, за да бъде една изключително полезна мебел във вашия апартамент.

   

  Стои изискано във всеки дом, създава уют и неповторим лукс. Здравината на конструкцията му е сред неговите важни предимства, което го прави идеалния избор при продължителна употреба. Освен това този модел се предлага с изключително изящна дърворезба, която е най-ценното в модела. Колоната се изработва изцяло на ръка с изключително красива дърворезба, която прави всеки изработен модел абсолютно уникален.

  Показаният шкаф витрина (Реф. 3094) пасва перфектно на класически стил на интериора. Ако решите да го използвате в по-модерен интериор, той би могъл да намери място, стига тези нестандартни комбинации да са обмислени с усет и да е вложен творчески елемент.

  Моделът шкаф витрина няма аналог в търговската мрежа. Той е абсолютно уникален и е сред най-добрите ни предложения. Освен, че се вписва в интериор с класически стил, може да се използва и в магазини, или дори галерии и друг арт комплекси. Място намира и в изложбените центрове, като дизайнът му го прави подходящ и за офиси в класически.

   

  Естествено мястото на тази великолепна витрина е в трапезарията, но ако искате всички да й се любуват, сложете я във всекидневната. Така ще разполагате с едно истинско произведение на изкуството, което освен това е и функционално.

  Моделът се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или изцяло от масивна дървесина. Резбованата колона се изработва ръчно.

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“—подберете го според вашите предпочитания и обстановката в жилището ви.

  Изготвя се в цеховете ни със следните стандартни размери: 2100/1300/1100. Изработва се изцяло по поръчка, може и с размери на клиента.

  Размери
  Запитване