Описание
Средно: 4.2 (8 гласа)

Луксозен трапезен шкаф

Мебелна фабрика „Еврика“ предлага трапезен шкаф, който е незаменима част от един съвременен и луксозен интериор. Ценителите на високото качество, обзавеждането, което никога не слиза от мода и солидното присъствие, веднага ще се спрат на този вариант.

Той ще задоволи вкуса на най-претенциозните клиенти, а това вече е доказано с времето, тъй като неслучайно е един от най-продаваните продукти от каталога ни.

Този трапезен шкаф е не само функционален, но и елегантен, което се забелязва отдалеч. Освен това, за разлика от класическите модели, него можете да разположите и в по-съвременен интериор. Гостите ви, а и вие като собственици, ще се наслаждавате ежедневно при употребата му. Компактен е, но и с достатъчно пространство вътре, за да бъде една изключително полезна вещ във вашия апартамент.

 

Стои естетически и премерено във всеки дом, въпреки че е подходящ и за луксозни заведения, като помощно средство за съхранение на съдовете. Създава усещане за атмосфера и висока класа, а здравината на конструкцията му, го прави идеалният избор при продължителна употреба. Показаният трапезен шкаф (Реф. 3093) се вписва основно сред традиционен стил на обзавеждане, но ако решите да го съчетаете с по-модерен интериор, определено няма да сбъркате.

Изложеният продукт се произвежда от бук, череша, дъб или липа и по нищо не може да бъде сравняван с евтините и широко разпространени ПДЧ и МДФ мебели. За разлика от тях, той е издръжлив на различни аномалии, както от температурите, така и при удари. Трудно се деформира, така че при използването му, вие ще ставате все по-доволни във времето, тъй като е издръжлив и ще ви служи практически до живот.

 

Освен с лаково покритие, този модел се предлага и в различен цвят. Вие може да посочите от менюто на сайта „Цветове“—подберете го според вашите предпочитания и обстановката в жилището ви. Той би могъл да бъде направен и в комбинация от два или повече цвята, със състарен финиш.

Моделът се произвежда със следните стандартни размери: 850/1600/450. Част от комплект с две витрини—Реф. 3091 и Реф. 3092.

При производството са спазени всички екологични изисквания, а резултатите, както сами ще се уверите от снимките, са повече от очарователни.

Размери
Запитване