Шкаф с витрина - 3092 | Еврика Мебели

Шкаф с витрина - 3092

Изпратете запитване

Average: 7 (4 votes)

Луксозен шкаф с витрина

Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание шкаф с витрина—един истински аристократичен модел за ценители. Ако високото качество е на първо място за вас, държите на непреходната класа, обичате масивното обзавеждане, този вариант е специално подбран за целта. И със сигурност ще допадне на всяка домакиня, която иска да се похвали с идеалния избор на мебели в своя дом.

Той ще задоволи вкуса на най-претенциозните клиенти, а това вече е доказано с времето, неслучайно е един от най-продаваните ни продукти от каталога.

Този шкаф с витрина е не само практичен, но се слави и със своето естетическо присъствие. Компактен, но и достатъчно просторен, за да съберете всичко необходимо в него.

 

Стои елегантно и изискано във всеки дом, въпреки че е подходящ предимно луксозни жилища, които се отдават под наем за почивка. Създава усещане за аристократична атмосфера, а здравината на конструкцията му, го прави подходящ избор и при дълготрайна употреба.

Показаният шкаф с витрина е изключително подходящ за луксозен тип обзавеждане. Шкафът е бутикова мебел с уникален дизайн, който го прави подходящ за почти всеки тип класически интериор. По желание на нашите клиенти може да се размери с различни размери от предложените на сайта. Моделът се изработва с размери по стандарт:

2000/900/500. Освен това можете да го комбинирате с мебели с различна големина, тъй като се предлагаше в различни размери. Шкаф с витрина (Реф. 3092) се предлага и в по-голям размер—Реф. 3091, или като нисък шкаф—Реф. 3093.

 

Изложеният шкаф може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, което е гаранция, че няма как да бъде сравняван с така популярните ПДЧ и МДФ мебели в търговската мрежа. За разлика от тях, при използването му, вие дори няма да усетите кога времето го е превърнало в още по-ценна находка.

Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“—подберете го според вашите предпочитания и обстановката в жилището ви. Той би могъл да бъде направен и в комбинация от два или повече цвята, със състарен финиш. Стъклата може да се поръчат и тонирани, ако предпочитате по-нестандартна визия.

При производството са спазени всички екологични изисквания, а резултатите са повече от очарователни.