Описание
  Average: 4.9 (6 votes)

  Бюфет витрина от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание бюфет витрина, който се среща рядко като модел на масовия пазар, а е изключителен символ на стил и уют. Освен това има аристократично излъчване, което е подходящо за всеки дом с класически интериор.

  Качеството, достъпната цена, изработката от естествени материали, лесната поддръжка, са все причини този бюфет витрина да е така търсен от клиентите ни, включително и в чужбина. Той е не само практичен, но е известен и със своето естетическо присъствие. Компактен, но и достатъчно просторен, за да съберете всичко необходимо в него.

  Шкафът ще стои елегантно и изискано във всеки дом, а е подходящ и за луксозни жилища, които се отдават под наем за почивка. Създава усещане за аристократична атмосфера, а здравината на конструкцията му, го прави отлична мебел за дълготрайна употреба. Освен това стилизираният му дизайн радва окото и може да се комбинира отлично с останалите мебели от вашия дом.

   

  Показаният бюфет витрина се вписва добре преди всичко сред класическия стил на обзавеждане, но ако решите да го поставите в по-модерен интериор, определено няма да сгрешите. Съчетанието е лесно, тъй като той излъчва солидност и придава усещане стил в дома, но е достатъчно творчески като изпълнение, за да намери място при всяка обзавеждане, подбрано с вкус.

  Изложеният продукт може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, което е гаранция, че няма как да бъде сравняван с така популярните ПДЧ и МДФ мебели в търговската мрежа. За разлика от тях, при използването му, вие дори няма да усетите кога времето го е превърнало в още по-ценна находка.

   

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“—подберете го според вашите предпочитания и интериора в жилището ви. Той би могъл да бъде направен и в комбинация от два или повече цвята, както и със състарен финиш. Освен прозрачни, стъклата могат да бъдат поръчани и тонирани.

  Моделът се изработва от фабрика Еврика със следните стандартни размери: 2000/1600/450. Освен това този бюфет витрина (Реф. 3091) се предлага и в по-малки размери—представените модели—шкаф — Реф. 3092, и нисък шкаф – Реф. 3093.

  Размери
  Запитване