Описание
  Average: 4.7 (3 votes)

  Трапезарен шкаф от масивно дърво

  Едно бижу, което ще накара не само трапезарията на дома ви да заблести, но и ресторант, или кафене, ако решите да го използвате като част от декора. Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание трапезарен шкаф, който е не само елегантен, но и изключително функционален. Характерната му изискана линия го прави уникален модел, символ на перфектния вкус. Такова обзавеждане е винаги актуално, то има своите неповторими предимства.

  Изящния му дизайн, стилизираните линии, усещането за солидност и аристократичност, лесната поддръжка са само част от причините този трапезарен шкаф да е така търсен от клиентите ни, не само в България, но и в чужбина. Той е не само практичен, но се характеризира и с естетическа красота. Да не подминаваме факта, че изящния му дизайн и функционалност го правят подходящ, както за домашна употреба, така и за барове, сладкарници и ресторанти.

   

  Функционалното му разпределение позволява да се съхраняват множество вещи, които иначе биха изглеждали разхвърляни в трапезарията. Ценителите със сигурност ще останат доволни покупката си, ако се спрат на варианта, който предлагаме. Този шкаф е масивен, побира сервизите, удобен е  и е създаден от дизайнери, с мисълта да се превърне в истинско произведение на изкуството.

  Показаният трапезарен шкаф се вписва добре преди всичко сред класически стил на обзавеждане. Трудно ще го съчетаете с модерни мебели, затова е добре да заложите на интериор в стил „Ампир“ или античен, ако решите да включите тази мебел в интериора на дома си. Комбинирането на тази мебел не е лесно, тъй като притежава характер, но е идеална за класическа атмосфера.

  Изложеният продукт може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

   

  Цветът може да посочите от менюто на сайта „Цветове“–подберете го според вашите предпочитания и обстановката в жилището ви. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина.

  Този трапезарен шкаф (Реф. 3090) намира приложение в луксозни частни жилища или квартири под наем за почивка. Той е част от комплект с маса (Реф. 2082). Достатъчно голям е, за да се вмести с лекота в просторни помещения, но и в по-малки това не би било проблем.

  Изготвя се в цеховете ни със следните стандартни размери: 900/1850/500. Ако имате различни желания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Размери
  Запитване