Описание
  Average: 4 (5 votes)

  Френски шкаф за обувки

  Мебелна фабрика „Еврика“ ви предлага един модел шкаф за обувки, който има всички качества, за да се превърне в любима вещ в дома ви. С характерната изчистена линия, символ на изисканост и перфектен вкус, солиден дизайн и най-вече функционалност, той е идеално решение за голямото антре — не заема твърде много място, но внушава солидност и респект. Това е обзавеждане, което никога не излиза от мода — то си остава все така актуално заради своите незаменими качества.

  Със сигурност това е едно от най-добрите решения на пазара, предвид неговите качества и достъпната цена. Показаният шкаф за обувки е не само практичен, но се слави и със своето естетическо присъствие.

  Разпределението му позволява, в него да бъдат прибрани всички обувки през актуалния сезон. Семпъл, но уникално красив модел, в което ще се уверите и сами, след като посетите нашия шоурум.

   

  Този шкаф за обувки ще ви очарова със своето нежно и стилно излъчване, но и ще се убедите в неговата функционалност. Ценителите на мебелите от естествени материали, които залагат на вечната класа, определено ще са доволни от покупката си.

  Показаният шкаф за обувки се вписва добре преди всичко сред класически стил на обзавеждане. Затова е добре да съобразите и останалите мебели в антрето — закачалката за дрехи, огледалото, малката масичка за ключове и другите дребни вещи с тази мебел.

  Изложеният продукт може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, по желание на клиента. А ако желаете смените цвета, вместо лак, можете да поръчате да ви бъде боядисан в определен цвят.

   

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“ — подберете го според вашите предпочитания. Продуктът — шкаф за обувки, се изработва както от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, така и изцяло от масивна дървесина. Чекмеджето в горната част имитира две отделни, но шкафът може да бъде изработен и реално с две чекмеджета.

  Можете да сте сигурни, че моделът ще ви служи дълги години, без да се тревожите за неговата устойчивост и здравина.

  Мебелна фабрика Еврика изработва модела със следните стандартни размери: 920/970/400. Ако имате различни предпочитания, може да бъде направен и съобразно размерите зададени от клиента, или с допълнителни приспособления и механизми.

  Размери
  Запитване