Описание
  Average: 4.7 (4 votes)

  Модерен шкаф за чаши

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание шкаф за чаши, който е носител на характерната изчистена линия, символ на изисканост и перфектен вкус. Това е обзавеждане, което никога не излиза от мода — то си остава все така актуално заради своите незаменими предимства.

  Със сигурност това е едно от най-добрите предложения на пазара, предвид неговите качества и достъпната цена. Показаният шкаф за чаши има не само отлична функционалност, но и естетическо присъствие. Разпределението му позволява в него да бъдат прибрани всички необходими чаши за различни питиета, които консумирате вкъщи. Витрината създава впечатление за подреденост и елегантност — отвътре прозират поставените вещи, които стоят като декорация в стаята.

  Този шкаф за чаши със сигурност ще ви очарова със своето нежно и стилно излъчване, но и ще удовлетвори очакванията ви по отношение на практичността му. Ценителите на изработката от естествени материали, които залагат на вечната класа, определено ще останат доволни от избора си.

   

  Показаният шкаф за чаши ще се впише идеално в интериора ви, ще изпъкне с внушителното си и солидно присъствие. Пасва добре на всякакви стилове, но най-добре е да го съчетаете с интериор в кънтри стил, средиземноморски, или провансалски.

  Изложеният шкаф за чаши може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“ — подберете го според вашите предпочитания и съобразно останалите мебели в жилището ви. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина в комбинация с плоскости от естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина.

   

  Неслучайно този шкаф за чаши (Реф. 3080) е сред най-предпочитаните от клиентите ни в чужбина. Той намира приложение в луксозни частни жилища, но също така може да бъде използван и като атракционна вещ в ресторанти, заведения в ретро стил и дори бутикови енотеки. Търговските центрове и магазините за луксозни прибори и съдове също биха могли да го използват за излагане на продуктите си. Не на последно място от значение е и лесната му поддръжка, устойчивостта му, дори и при дълготрайна употреба, а също така и здравата конструкция. Ако търсите красива и надеждна мебел, това е вашият избор.

  Изготвя се в цеховете ни със следните стандартни размери: 1800/988/400. Ако имате различни желания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Размери
  Запитване