Описание
  Average: 3.4 (8 votes)

  Модерен шкаф за хол

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание шкаф за хол, който притежава характерна изчистена линия и е символ на изисканост и перфектен вкус. Това е обзавеждане, което никога не излиза от мода–то си остава все така актуално заради своите незаменими предимства.

  Това е многофункционално и елегантно решение, което е особено подходящо за дневни в естествен стил. Показаният шкаф за хол има отлична функционалност, а разпределението му позволява в него да бъдат прибрани всички необходими вещи, които обикновено няма къде да поставим. Така холът ни ще изглежда подреден и елегантен, а гостите ще са винаги добре дошли.

   

  Този шкаф за хол не само ще ви очарова със своето нежно и стилно излъчване, но ще удовлетвори очакванията на всеки собственик. Ценителите на изработката от естествени материали, които залагат на вечната класа, определено ще останат очаровани от избора си.

  Показаният шкаф за хол не само ще се впише идеално в интериора ви, но и ще изпъкне с внушителното си присъствие. Особено подходящ е за модерни интериори, като дървото ще омекоти студената красота на мебелите от метал, ако сте решили да комбинирате стъкло, метал и дърво във всекидневната си. Освен това може да послужи за интересен акцент в дома ви.

  Когато става дума за изработка от масивна дървесина, крайният резултат не би могъл да се сравнява по никакъв начин с популярните на пазара ПДЧ и МДФ продукти. Изложеният шкаф за хол може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

   

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“–предлагаме над 18 различни цвята. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина и с плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина.

  Неслучайно този шкаф за хол (Реф. 3079) е много любим на клиентите ни, включително и в чужбина. Той намира приложение в луксозни частни жилища или квартири под наем за почивка.

  Не на последно място от значение е и лесната му поддръжка, фактът, че ще ви служи неотменно дори и след дългогодишна и дълготрайна му употреба, а да не забравяме и здравата конструкция.

  Изготвя се във фабриката ни със следните стандартни размери: 893/1992/500. Ако имате различни предпочитания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Размери
  Запитване