Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Шкаф в коридор с уникален финиш

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание шкаф за коридор, който е подходящ за всеки интериор. Той ще прикове вниманието на гостите в дома ви и те ще останат впечатлени от неговата елегантност и класа.

  Със сигурност това е едно от най-добрите предложения, които можете да откриете в каталога ни. Моделът има редица качества—изящен дизайн, стилна визия, солиден е и трудно може да бъде повреден. Освен това е на достъпна цена. Изборът на шкаф в коридор никога не е бил толкова лесен. Може да ползвате чекмеджетата за дребните вещи, които винаги се чудите къде да поставите. А плота върху него е идеален за поставяне на вази с цветя, декорации и други креативни идеи от ваша страна.

  Този модел шкаф в коридор не само ще ви очарова със своето нежно и стилно излъчване, но ще удовлетвори и очакванията на всеки собственик. Ценителите на естествените материали, ще останат очаровани от дизайнерската изработка и функционалността, а в същото време ще се чувстват и напълно удовлетворени от избора си.

   

  Този шкаф в коридор не само ще се впише идеално в интериора ви, но и ще изпъкне с уникалната си изработка. Подходящ е, както за класическо обзавеждане, така и за по-модерни решения, особено за нашумелия винтидж стил.

  Когато става дума за изработка от масивна дървесина, крайният резултат не би могъл да се сравнява по никакъв начин със залелите пазара ПДЧ и МДФ продукти. Изложеният шкаф в коридор може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“ подберете го според вашите предпочитания съобразно останалите мебели в дома ви. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина.

   

  Неслучайно този шкаф за коридор (Реф. 3078) е особено привлекателен за клиентите ни, включително и в чужбина. Той може да се използва, освен това, не само във вашето жилище, но и в хотелски апартаменти и други.

  Не на последно място, от значение е и лесната поддръжка, дълготрайната употреба без никакви повреди и здравата конструкция.

  Изготвя се в цеховете ни със следните стандартни размери: 745/1200/380. Ако имате различни желания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Размери
  Запитване