Описание
  Average: 4.8 (3 votes)

  Шкафче за обувки от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание шкафче за обувки, което може да се превърне в най-практичната и функционална мебел в дома ви, със своята елегантност и практичност. Моделът е подходящ за вашето антре или коридор, тъй като може да изпълнява успешно няколко функции—на първо място да съберете тук обувките си, а на второ — да го използвате като помощна масичка, на която да разположите телефон, да оставите дребни вещи като ключове, портмоне, карти, сувенири или други.

  Моделът е солиден, класически и има за цел да удовлетвори предпочитанията на всеки собственик. Ценителите на естествените материали, дизайнерската изработка и практичността ще се чувстват доволни от избора му.

   

  Този модел шкафче за обувки, притежава достатъчно място за съхранение на сезонните ви обувки. Отличното му разпределение го прави особено полезен за целта. А както вече изтъкнахме, фактът, че може да изпълнява повече от една функция, без да заема много място, ще го превърне в любим за всяка домакиня, която разполага с малко пространство в дома си.

  Показаното шкафче за обувки не само ще се впише идеално в интериора ви, но и ще изпъкне с уникалната си изработка и присъствие. Моделът е подходящ за антрета в класически стил. Една ретро закачалка с поставка за чадъри, този шкаф за обувки и голямо стенно огледало—разполагате с всичко, от което се нуждаете, за да обзаведете и най-малкия коридор или антре красиво и функционално.

   

  Когато става дума за изработка от масивна дървесина, крайният резултат не би могъл да се сравнява по никакви критерии с ПДЧ и МДФ мебели, които може да намерите в търговската мрежа. Изложеното шкафче за обувки може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, а също така цветът може да подберете вие—разгледайте секцията „Цветове“ от менюто на сайта ни. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина.

  Неслучайно това шкафче за обувки (Реф. 3077) е сред най-предпочитаните продукти на фабрика „Еврика“ и то не само в чужбина. Потребители от Франция редовно го поръчват и се спират на него заради красотата и функционалността му.

  Не на последно място от значение е и лесната поддръжка, възможността за дълготрайната употреба, без да се повреди, здравата конструкция и солидният модел.

  Моделът се изработва във фабриката ни със следните стандартни размери: 745/465/315. Ако имате различни желания, може да бъде направено и по ваши размери.

  Размери
  Запитване