Описание
  Average: 4.7 (5 votes)

  Уникален шкаф за коридор

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание шкаф за коридор, който изпъква със своята елегантност и функционалност. Със сигурност това е едно от най-добрите решения на пазара, предвид неговите качества и достъпната цена.

  Той не само ще ви очарова със своето стилно излъчване, но ще удовлетвори очакванията на всеки собственик. Всеки ценител на естествените материали, дизайнерската изработка и практичността ще се чувства удовлетворен от избора си.

  Ако желаете да внесете висока класа и изисканост в дома си, несъмнено този модел на шкаф за коридор, ще се превърне в любимата ви мебел. Той притежава достатъчно място за съхранение на необходимите ви вещи. Отличното му разпределение го прави особено полезен за целта. Изключителният комфорт при употреба е също негово сериозно предимство.

   

  Показаният шкаф за коридор се вписва идеално във всеки интериор, но особено елегантно е присъствието му в интериори с класически стил. Авангардните решения също са напълно приемливи и ако се спрете на нашия шкаф за коридор, сами ще се уверите в очарованието му. Когато става дума за изработка от масивна дървесина, крайният резултат не би могъл да се сравнява по никакви критерии с повечето ПДЧ и МДФ продукти в търговската мрежа. Изложеният шкаф за коридор може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“ — подберете го според вашите предпочитания и останалата атмосфера в жилището ви. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина. Съществува възможност да бъде произведен и с три врати и три чекмеджета.

   

  Неслучайно този шкаф за коридор (Реф. 3076) е особено привлекателен за клиентите ни. Той е подходящ, както за големи, така и за по-малки антрета, тъй като не заема прекалено много място, но в същото време е изключително функционален и практичен.

  Красивите му форми и изчистената линия са очевидни, но не на последно място от значение е и лесната поддръжка, дълготрайната употреба без никакви повреди, здравата конструкция и солидният модел.

  Моделът шкаф за коридор се изработва с размери по стандарт: 1045/1100/500. Ако имате различни желания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Размери
  Запитване